topp_banner

2 – 1 BORTE MOT ROSENBORG 2

Snudde kampen i løpet av 2 minutter like før slutt

Startoppstilling: (1) Anders Klemensson, (2) Fender Batu Jaquesson Sowe, (15) Marius Jacobsen, (25) Sebastian Pop, (30) Herman Solberg Nilsen, (7) Erik Nordengen, (18) Danirl Flaathe-Simonsen, (22) Petter Nilssen Einarson, (10) Julius Alexander Myrbakk,  (16) Chimaobi (Chima) Vincent Leroy og (20) Musa Joof Dubois

Musa kom til kampens første store sjanse i 2. min. med et skudd fra spiss vinkel som keeper slo til corner. Dette og en stor sjanse ved Daniel i 42. min. var vel de eneste store farlighetene å skrive hjem om for guttene våre før pause. En omgang der frammane var flest ganger innenfor motstandernes 16-meter – noe 7 cornere mot 2 til hjemmelaget vitner om. Det hjelper bare så lite når man ikke makter å få ballen i mål!

Når det er sagt, skal det også sies at Rosenborg 2 hadde flest store målsjanser. Blant annet strøk ballen like utenfor stolpen da en RBK-spiller kom alene igjennom med Anders. Vår sisteskanse måtte også ut i full strekk for å slå et farlig langskudd til corner i 35. min. 0 – 0 ved pause!

Frammane åpnet best også i 2. omgang, og i 52. min. hadde Daniel en stor sjanse med et skudd som keeper fikk slått til corner. Det var derfor en kalddusj da Anders i 55.min. måtte gi en retur – og dermed 1- 0 til hjemmelaget. 5 minutter senere var trønderne nær å doble ledelsen da en av guttene våre var reddende engel på streken. Minuttet etter var Daniel nær å utligne da han fikk en fin stikkball av Erik.

I 67.min. kom Shaft (Keith Brewer Jr.) inn for Julius og Shariff (Cham) for Petter. Hjemmelaget hadde 3 store sjanser til fram til vi passerte 70 minutter. Vi fikk så i 71.min. en

stor sjanse ved Shaft, som dessverre traff feil side av nettveggen. I 72. min. kom Jonas (Bruusgaard) inn for Marius og i 78. Adrian (Amundsen Bergersen) for Musa. Frammane styrte den siste delen av kampen, men da vi nærmet oss de siste minuttene, så det ut til å gå mot et forsmedelig – men ikke ufortjent – tap mot avdelingens desiderte bunnlag.

Men så – i løpet av 2 minutter – snudde det hele i Trondheim! Og dagens helt i Fram-trøya ble uten tvil Chima. Først utlignet han i 88. min. fra kort hold til 1 – 1 etter en corner, og 2 minutter senere sørget han, fra samme posisjon, for 2 – 1 da han var sistemann på et innlegg fra Adrian!

Dermed 3 særdeles viktige poeng i Trondheim. Trønderne vil kanskje kalle det et «ran», for fram til 88. min. hadde Rosenborg 2 fortjent seieren i en kamp der Fram langt fra hadde imponert! Men så er det det med å stå distansen ut og ikke gi seg før dommeren blåser av kampen! Derfor, all ære for den fandenivoldske, flotte innsatsen i sluttminuttene, gutter!!