topp_banner

FORAN 4. SERIERUNDE

Kjelsås motstander i Framparken lørdag

Lørdag er det klart for sesongens andre hjemmekamp i Framparken. Motstander er oslolaget Kjelsås, som har en gammel kjenning i sine rekker: Erik Rosland, som spilte for oss i 2 sesonger – 2016 og 2017 – og på sine 48 kamper i framdrakta scoret 17 mål.

Kjelsås har følgende resultater å vise til: 0 – 1 borte mot Vard, 3 – 2 hjemme over et betydelig svakere Odd 2-lag enn det guttene våre runden før møtte i Skien – og 0 – 4 borte mot Skeid. Ingen imponerende liste, men da bør vi merke oss følgende: Vard var heldige som ikke tapte mot Kjelsås, og fikk sin scoring på overtid etter at oslolaget hadde fått en utvisning og ytterligere fikk et rødt kort i sluttminuttene! Dette sagt fordi vi vet jo hva som skjedde runden etter i Framparken mot nettopp Vard.

Med andre ord: Kjelsås bør ikke undervurderes i det som vel er rundens mest åpne oppgjør! Så får vi håpe at det fine spillet guttene våre har vist de kan prestere, lørdag også omsettes i målgivende avslutninger!

Haakon melder følgende:

«Vi hadde et behov for å slå litt tilbake mot Fløy, og føler vi gjorde det som et lag og en gjeng. Vi la i potten det som må ligge i bunn for en god prestasjon i de fleste fotballkamper – dueller, tilstedeværelse, og kommunikasjon. Det ble nok ikke den mest severdige fotballkampen, men det må også underlaget ta sin del av årsaken til. Det stilles krav om stadionfasiliteter, arrangement osv i norsk fotball, men krav om standard på baner – her har vi masse å gå på – dette går rett og slett utover underholdningsproduktet, og det er trist og lite utviklende. Her har NFF mye å gå på med tanke på prioriteringer.

Mot Kjelsås møter vi oss selv i døra etter Vard-kampen. De er såret etter et 0-4 tap mot Skeid i midtuka. Vi må møte dem på det som helt sikkert blir et lag som kommer med en innstilling om å slå tilbake.

Som lag er de veldig godt organisert og en krevende nøtt å knekke. Deres trener Eivind Kampen er en som kjenner ligaen godt og som har innarbeidet en god kontinuitet i Kjelsås – dette er sentrale elementer for å være stabile. 

Både spillerne og oss i trenerteamet startet våre forberedelser til Kjelsås kampen nesten umiddelbart etter Fløy, og vi gleder oss også til å vise oss ifra en bedre side til vårt hjemmepublikum på lørdag. Breimyr og Flaathe-Simonsen er i trening igjen, men å være med i troppen på lørdag er ennå noe usikkert. Resten av troppen har restituert og gjort seg klare til lørdagens kamp.»

Rundens øvrige kamper:

Lørdag   kl.15.00: Egersund – Øygarden med hjemmelaget som favoritt

Søndag  kl.13.00: Fløy – Levanger, der gjestene får et lite favorittstempel

               Kl.14.00: Nardo – Vard med gjestene som enda større favoritter her.

               Kl.15.30: Sotra – Skeid, med Skeid som klare favoritter

Mandag  kl.16.00: Rosenborg 2 – Arendal med gjestene som rundens største favoritter?

               Kl.19.00: Notodden – Odd 2: Telemarksoppgjør som hjemmelaget bør kunne vinne!

Pl.       Lag                   Kamper  Seire    Uavgj.    Tap        Målforskj.   Poeng

01       Egersund                3            3            0            0            11 – 02             9

02       Arendal                  3            3            0            0            06 – 02             9

03       Skeid                      3            2            0            1            08 – 02             6 

04       Levanger                3            2            0            1            12 – 07             6

05       Vard                       3            2            0            1            05 – 01             6 

06       Odd 2                      3            1            1            1            05 – 05             4

07       Øygarden                3            1            1            1            04 – 04             4

08       Notodden                3            1            0            2            06 – 07             3

09       Kjelsås                   3            1            0            2            03 – 07             3

10       Nardo                     3            1            0            2            03 – 11             3

11       Fløy                        3            0            2            1            02 – 03             2                                            

12       Fram                       3            0            2            1            02 – 06             2

13       Rosenborg 2           3            0            1            2            01 – 05             1

14       Sotra                       3            0            1            2            03 – 09             1

Lykke til – både på og utenfor banen!