topp_banner

Årets kaptein?

Etter nøye vurderinger og evalueringer var Haakon Lunov tydelig på at årets Fram kaptein er #7 Erik Nordengen. Erik går inn i sin 2. sesong i Fram, og sin 4. sesong i PostNord ligaen.

Erik har tilbrakt mye tid som kantspiller, men Lunov bygger videre på det vi så i de siste kampene ifjor der Erik ble benyttet som indreløper på midtbanen. Erik startet karrieren i Tynset før han tilbrakte 4 år i Rosenborgsystemet der han fikk oppleve to NM-gull i G16 mot Mjøndalen og G19 mot Strømsgodset, og internasjonale kamper i UEFA youth league.

Ettter 36 kamper for RBK 2 og 49 for Elverum, flyttet Erik til Fram og Solkysten før 2020 sesongen. I år bor han sammen med lagkamerat Breimyr på Langestrand og gleder seg til å revansjere fjoråret, sammen med resten av laget. Det ble en del målgivende pasninger ifjor og selvom det viktigste for kapteinen er at laget scorer, så håper han også å bidra mer på den fronten også i år. Erik studerer økonomi på BI ved siden av fotballen. Han skryter av årets lag og dedikasjonen i alle ledd fra støtteapparat til fremste angriper, gleder seg til treningskamper og seriekampene kommer igang og til igjen kjenne støtten fra Larvikspublikummet. 

Årets lederteam Fra v.: Thomas Kongerud, Andreas Breimyr, kaptein Erik Nordengen, Sander Grelland og Anders Klemensson. Shariff Cham var ikke med da bildet ble tatt.

Trenerne har valgt følgende 5 i lederteamet for spillergruppa sammen med Kaptein Nordengen, det er: Shariff Cham, Anders Klemensson, Andreas Breimyr, Sander Grelland, og Thomas Kongerud.

Grasset blir grønnere for hver dag nå, snart er vi igang. 

Husk å sikre deg ditt sesongkort her>>>