topp_banner

Fra RBK til Fram

Daniel Flaathe-Simonsen (20) har flyttet fra Trondheim og Rosenborgsystemet til Larvik og Fram. Han er allerede på plass i leilighet sammen med sine to lagkompiser Nicklas (Sundsvåg) og Petter (Einarson).

Daniel har Byåsen som moderklubb, men har de 4 siste årene vært i Rosenborg. Han har spilt 31 kamper (3 mål) for RBK 2 og ifjor scorte han bla i kampen mot Fram i Trondheim. Nå ser vi fram til at han skal bidra for oss istedet. Han var også en del av Roenborg laget som ble norgesmestere G19 i 2019, da de dengang slo Fram keeper Petter Saga Hagen sitt Odd. Daniel har skrevet 2-års kontrakt med Fram.

 
Haakon Lunov sier følgende om Daniel: «Når vi bygger en stall vil vi alltid se etter komplementære ferdigheter og styrker både på og utenfor banen. I Daniel får vi en spiller med stort teknisk repertoar på små flater og som beveger seg silkemykt mellom ledd.  Han er en bra relasjonell spiller og har sterk intuisjon til å kunne skape det uforutsette. I personen Daniel får vi en som bare i løpet av sitt korte prøvespill har sklidd rett inn i gruppa og virker å ha funnet seg til rette. Han tar også med seg en porsjon passion og vinnermentalitet fra Rosenborg-miljøet – noe vi selvfølgelig verdsetter og benytter oss av. Daniel passer perfekt inn i vår profil, hvor vi skal ha en overvekt av unge, potensielle, sultne, lærevillige, og nysgjerrige spillere. Og som samtidig tar ansvar for egen utvikling – her treffer vi på Daniel.»

Velkommen til Larvik og Fram,  Daniel!