topp_banner

Fra Nordstrand til Torstrand

Velkommen Batu Sowe. Fram er meget fornøyd med å ha blitt enige med den talentfulle midstopperen Batu Sowe om en to-års kontrakt. Han er allerede på plass i Larvik og har trent med laget en stund. Batu (20) har Bærum som moderklubb, men kommer til Fram fra Nordstrand der han har spilt de siste to sesongene.

Hovedtrener Haakon Lunov sier følgende om tilveksten: «Batu har vært i, og er i en utfordrer posisjon. Mentaliteten til å håndtere dette er ikke noe alle spillere evner. Men fra den tiden Batu har vært med oss og måten han har respondert på utfordringer, gjør at vi er trygge på at vi får en spiller som har hodet til å håndtere de kravene toppfotballen stiller og krever for å lykkes.

I Batu får vi en fotballspiller og stopper som har veldig god forståelse og evner med ballen i beina, og som samtidig har en fysisk pakke som har potensialet til å hamle opp med de kravene på toppnivå. Tiden og erfaring vil bidra til å kunne utvikle en topp og moderne midtstopper. Han går i tillegg veldig bra sammen med de andre stopperne han konkurrerer med, og hvis disse kan bli et team som vil hverandre vel og pusher hverandre i trening, vil det ikke være noen begrensninger for hvor langt de kan nå.»
Lunov påpeker også at Batu vil passe godt inn i gruppa: «Mennesket Batu er også en som forstår seg på og snakker godt med alle rundt seg, med respekt. Dette hjelper oss å bygge gruppa og karakter, og kommer igjen tilbake til hvordan han har håndtert motgang. Nå er denne avtalen endelig på plass, og alt fokus kan være på å videreutvikle Batu både som spiller og i laget. En reise vi tror alle vil få stor glede av.»

Vi ønsker Fender Batu Jaquesson Sowe velkommen til Larvik og Fram