topp_banner

Det blir seriestart 1. mai helgen

NFF melder i dag at seriestarten for samtlige serier i toppfotballen blir første helgen i mai. Det betyr at gresset blir enda litt grønnere før Haakon Lunov og resten av laget får vist seg fram i Framparken. Det er ikke bekreftet fra NFF, men vi regner da med at vi følger det oppsettet som er satt opp, og de to første rundene blir satt opp på nye datoer. Vi serieåpner da borte mot Odd2 mandag 3/5, og spiller første hjemmekamp i Framparken lørdag 9/5 kl. 14.00 mot Sotra.
Vi holder nå på å sette opp treningskamper for April. Haakon Lunov sier følgende: » Det er synd, for vi ønsker jo å kunne konkurrere, men vi har full forståelse for situasjonen og dugnaden vi alle må gjøre nå. Det er også god øving for oss å trene på å takle omstilling og uforutsette ting. Så gleder trenerapparatet og spillerne seg til vi skal få vise oss Fram og konkurrere fra Mai av».

https://www.fotball.no/…/seriestart-utsettes-til…/