topp_banner
Foto: Østlands-Posten

Minneord – Gunnar Brathagen

Torsdag 4. februar fikk vi i I.F. Fram den triste beskjeden at vårt Æresmedlem Gunnar Brathagen var gått bort. Gunnar var en av våre store tillitsvalgte, i 1964 ble han valgt til leder i friidrettsgruppa 24 år gammel. Gunnar la ned et stort arbeid for friidretten i klubben og i friidrettskretsen. Gunnar satset på oppgaven som dommer/starter i friidrett og han fikk annerkjennelse som en svært dyktig dommer. Han ble tildelt Norges Friidrettsforbund diplom i 1973. Da var han den 8. i Vestfold som fikk denne utmerkelsen.

Gunnar var en ekte Framgutt, og da Larvik friidrettsklubb ble stiftet fortsatte han i Fram. Han fortsatte som leder av gruppa helt til den ble nedlagt i 1992 altså i 28 år. Vi var alle enige om at Gunnar skulle bli Æresmedlem i I.F. Fram på foreningens 100 års jubileum. Som leder av gruppa var han også medlem i hovedstyret der han også var en dyktig bidragsyter, ikke bare for friidretten, men også i forhold til de andre gruppene. Han deltok i alle dugnadsoppgaver, der han med sin lune humor var med å skapte de hyggelige stunder for eksempel i TV-stua.

Vi takker for alle dine skritt over Hoffsgate for å sjekke at vi hadde slukket lys og låst etter oss. Vi kondolerer hans søsken og resten av familien og vi lyser fred over hans minne.

Idrettsforeningen Fram.

Osvald Tansø

Foto: Østlands-Posten