topp_banner

Fram Fotball Elite: Invitasjon til åpent informasjonsmøte Torsdag 10/9 kl 18.30

Fram Fotball Elite inviterer til åpent informasjonsmøte. Det vil i stor grad følge samme formatet som sist høst og i vinter; med litt informasjon om de ulike områdene (sport, anlegg og organisasjon), samt god mulighet til å stille spørsmål. Møtet er åpent for alle: Medlemmer, supportere, samarbeidspartnere, andre interesserte og alle andre som har lyst og interesse.

Fra fotballstyret så kommer Peder E Farmen (leder) og Ronny Michelsen (nestleder). Sportslig leder Jostein Jensen Aksnes kommer. Trenerapparatet med Roger Iversen, assistent trener Andreas Drugge og keepertrener Arild Anundsen stiller.

Har du spørsmål som du vil sende inn på forhånd eller områder du spesielt vil adresseres send inn til:  daglig-leder@if-fram.no innen 9/9 kl. 18.00

I tillegg mulighet til å ta spørsmål i møtet: Ros, ris, ting man lurer på, innspill mm.

Vi sees torsdag 10/9 kl. 18.30

Sted: Tilbygg Framhallen 2. Etg