topp_banner

2 – 4 MOT LEVANGER BORTE

Startoppstilling: (24) Anders Klemensson, (3) Sebastian Sørlie Henriksen, (15) Marius Jacobsen, (17) Danilo Kuzmanovic, (26) Adrian Aleksander Hansen, (8) Andreas Malde Breimyr, (7) Erik Nordengen, 9) Martin Andersen, (13) Jakob Maslø Dunsby, (10) Sindre Osestad. og (19)  Mame Mor Ndiaye.

Frammane møtte lørdag en klart bedre motstander, og særlig før pause var det klasseforskjell på lagene. Før minuttet var passert, kunne vi notere hjemmelagets første store målsjanse.  Guttene våre var kort og godt ikke ”med” de første minuttene, og et velspillende trønderlag med tyngde, presisjon og direkte spill framover skapte den ene store sjansen etter den andre.

Allerede i 4. min. måtte Anders hente den første ballen ut av nettmaskene etter en miss i forsvaret som ble effektivt utnyttet av hjemmelaget. Minuttet etter hadde trønderne en stor dobbeltsjansen – først med et skudd i tverrliggeren og så ett like over. 0 – 2 ble det så i 6. minutt før  frammane klarte å komme på en gjestevisitt innenfor motstandernes 16-meter – med på corner sin første sjanse i kampen. Minuttet etter hadde Levanger så en ny stor målsjanse.

Guttene våre kom nå litt mer med i spillet, men klarte ikke å skape noen farligheter foran trøndernes mål. Ja, guttene våre hadde i 1. omgang ikke én avslutning mellom stengene! Målsjanser hadde imidlertid vertene mange av, og etter to store sjanser i 21. og 23. min., sørget de for å øke ledelsen i 27. min. Flere mål ble det ikke før pause, slik at Levanger kunne gå til garderoben med en fullt fortjent 3 – 0 ledelse. Og det var ikke ett mål for mye!

Det bedret seg for guttene etter pause, og Jonas sto for omgangens første målsjanse – med en heading like utenfor stolpen. Deretter fulgte 2 store Levangersjanser – den ene med redning på streken – før vi fikk en tragisk episode, som førte tankene hen til kampen mot Bryne. Levangers keeper feide under en utrykning ned Sebastian, som ble liggende skadet. Etter en stund måtte han bæres av banen på båre og ble sendt i ambulanse til sykehus.

Fram ble tildelt straffespark og Levangers keeper gult kort for farefullt spill. Grunnen til at Bryne-kampen nevnes, er jo at Anders som kjent fikk direkte rødt av samme grunn da han løp utenfor 16-meteren og kolliderte med en motstander!

Nok om det! Vår vanligvis sikre straffeeksekutør – Sindre – klarte dessverre ikke å overliste keeper. Det klarte heller ikke Mame på en Fram-sjanse like etter – før Levanger på sitt neste angrep sørget for 4 – 0 i 65. min. I 71. min. måtte Anders ut i strekk med en fin redning av etet farlig frispark før Mame  i 73. min. etter fint fremspill fra Sindre sørget for redusering. Resten av kampen presset guttene vår på, og i 90. min. var Mame påpasselig frampå  med ny nettkjenning. Dermed 2 – 4 i Levanger!

Roger kan heldigvis melde at Sebastian etter forholdene har det bra, men må ta det rolig en  tid!

Øvrige kamper: Bærum – Egersund: 1 – 1, Levanger – Fram: 4 – 2, Fly – Sotra: 2 – 0,  Notodden – Vard: 0 – 4 og Asker – Arendal.

Runden avsluttes mandag med Odd 2 – Bryne og Rosenborg 2 – Nardo. To viktige kamper for oss!

Pl.     Lag           Kamper     Seire    Uavgj.    Tap     Målforskj.   Poeng

01      Vard                10           8          0          2          25 – 06        24

02      Bryne               09           6          2          1          24 – 12        20

03      Fløy                 10           5          1           3          16 – 10        19

04      Sotra                10           6          1          3          15 – 13        19

05      Asker               10           4          4          2          13 – 11         16

06      Arendal            10           4          2          4          16 – 09        14

07      Egersund          10           4          2           4          21 – 15        14

08      Levanger          10           4          4          2          15 – 11         14*

09      Notodden         10           4          1          5          11 – 17        13

10      Rosenborg 2     09           3          1          5          12 – 18        10

11      Bærum             10           1          6          3          11 – 13          9

12      Nardo               09           1          4          4          08 – 16          7

13      Odd 2               09           1          2          6          04 – 17          5

14      Fram                10           0          2          8          09 – 32          2

*   (Levanger fratrukket 2 poeng før seriestart!)