topp_banner

To nye spennende spillere

Fram har fått låne de to spennende Viking-talentene Adrian Amundsen Bergersen (19) og Sebastian Sørlie Henriksen (18).

Sebastian Sørlie Henriksen har over 20 aldersbestemte landskamper og spilte U18-landskamper senest i år, han har spilt på samtlige yngre landslag oppover. Viking har nettopp skrevet treårskontrakt med ham til ut 2022. 18-åringen har spilt i Viking siden han var fem år, og beskrives som en duellsterk og spillende midtstopper. Han spilte 23 kamper på Viking 2 i fjor, der han noterte seg for tre scoringer, samt sentral på juniorlaget som tapte NM semifinale.

Adrian Amundsen Bergersen er midtbane/kantspiller, som har sine styrke i at han er god til å komme seg rundt på sidene, samt skarpe avslutninger. 19-åringen gjorde sju mål for Viking 2 på 23 kamper i fjor. Han har også spilt NM semifinale i jr. de to siste årene. Han debuterte i 3. div. for Ålgård allerede i 2016 (15 år gammel) og gikk til Viking i 2017. Adrian er for øvrig sønn av Tommy Bergersen som fikk 72 kamper og 13 mål for Viking, samt spillerkarriere i tillegg i Bryne, Lyn, B/G og GIF Sundsvall.

Trener Roger Iversen sier dette er en avtale vi har jobbet med en stund, og vi er veldig fornøyde med å få dette på plass. Gode spillere som passer inn hos oss. Samtidig bra å få dette på plass nå da vi har noen spillere ute med skade både for kortere og lengre tid. Peder E. Farmen påpeker at Viking har vært veldig ryddige og konstruktive å jobbe med for å få på plass denne utlånsavtalen.

PÅ LÅN FRA VIKING: Sebastian (til venstre) og Adrian er klare for spill i rødt og blått allerede førstkommende helg.