topp_banner

Nytt Frambrød i butikken

Mandag 17.08 kom det nytt Frambrød i butikken. I fjor ble det lansert et jubileumsbrød i anledning klubbens 125 års markering. Nå har vi lansert et nytt Frambrød som du allerede nå finner i følgende butikker:

Meny: Blinken, Øya, Sentrum, Fritzøe Brygge, Søndersrød

Kiwi: Torstrand

Rema 1000: Skreppestad, Øya, Nanset, Sentrum, Stavern, Veldrebakken.

Jensens Conditori sine utsalgssteder.

Det nye Frambrødet har kommet i en rund-stekt variant og tilbakemeldingene er så langt meget positive. Vi håper du vil kjøpe Frambrødet neste gang du handler i din lokale butikk. Dersom de ikke har Frambrødet så be dem gjerne ta kontakt med Jensens Conditori slik at din butikk også kan ta inn brødet.

Frambrødet er et samarbeid mellom IF Fram og Jensens Conditori, og klubben mottar støtte pr. solgte brød.

Støtt IF Fram og kjøp vårt gode brød neste gang du er i butikken!