topp_banner

3 – 3 mot Nardo i Trondheim

Seieren glapp på omdiskutert straffespark på overtid!

Startoppstilling: (24) Anders Klemensson, (14) Mats Diego Skårdal, (15) Marius Jacobsen, (17) Danilo Kuzmanovic, (26) Adrian Aleksander Hansen, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, 7) Erik (Nordengen, (9) Martin Andersen, (13) Jakob Maslø Dunsby, (18) Ayoub Mhamed Tazouti og (11) Mame Mor Ndiaye.

Det var vertene som åpnet kampen best og tok spillemessig grep om kampen. På et hjørnespark fikk ballen sprette gjennom forsvaret vårt, der Arne Gunnes ved borteste stolpe fra kort hold brakte trønderne i ledelsen.

I 23. min. fikk vi så utligning ved Jakob etter et flott angrep på høyrekanten, og i 30. min. sørget Ayoub med hodet for å bringe frammane i føring etter nok et fint angrep. I 40. min. sto guttene våre nærmest i kø for å få ballen i nettmaskene, men etter litt klabb og babb fikk et da presset hjemmelag kontroll på ballen.

Da så Mame et par minutter før pause sørget for ny nettkjenning i Trondheim etter flott forarbeid av Erik på høyrekanten, kunne frammane gå til pause med 3 – 1 ledelse. Det etter en omgang der guttene våre virkelig hadde vært effektive og scoret på 3 av de 4 store målsjansene sine. Trøndere ville nok sagt det var ufortjent, men det som teller i fotball, er jo å få ballen over motstandernes mållinje!

Dessverre klarte ikke guttene å følge opp dette i 2. omgang, som ble dominert av hjemmelaget. Nicolai (Bak Grassi Johannessen) kom inn for Danilo, og nyankomne Adrian Amundsen Bergersen fikk sin debut i Fram-drakta da han kom inn for Ayoub.

Dessverre måtte Jonas kvarteret etter pause forlate banen etter å ha pådratt seg en skade. Andreas (Malde Breimyr) kom så inn for ham. 5 minutter senere reduserte så Nardo etter et vedvarende press mot Fram-målet.

I 71. min. fikk så Sebastian Sørlie Henriksen – den andre nykommeren fra Viking – sin Fram-debut da han kom inn for Erik – før Shaft Keith Brewer i 81. min. ble tredje debutant da han kom inn for Jakob.

Det var med bange anelser man så klokka tikke mot 90 min. Ville dette holde? Nardo presset på, og på overtid – i 92. min. – pekte dommeren på straffemerket grunnet hands på Adrian (Aleksander). Eller var det det? Så fort det hele skjedde – og på det korte holdet – var det vanskelig å se hva som søkte hva. I rettsvesenet heter det at tvilen skal komme tiltalte til gode – noe som vel også burde gjelde på fotballbanen?

Rett etter hjemmelagets utligning, hadde guttene våre en stor sjanse til å ta ledelsen igjen. Etter fint forarbeid av Mame skjøt Andreas i fin posisjon dessverre like over!

Dermed endte kampen med poengdeling. Selv om det selvsagt var veldig surt å miste 2 poeng på overtid, så må det i rettferdighetens navn sies at trøndernes utligning ikke var ufortjent! Frammanes 1. omgang var imidlertid årsbeste, og de 3 scoringene var som tatt ut av læreboka!

Øvrige kamper:

Notodden – Fløy: 3 – 1, Vard – Asker: 0 – 2, Arendal – Bryne: 1 – 1 og Egersund – Levanger: 3 – 5..

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01      Bryne               06           4          2          0          15 –  06        14

02      Sotra                05           4          1          0          09 – 03        13

03      Vard                06           4          0          2          10 – 04        12

04      Asker               06           3          2          1          08 –  04        11

05      Arendal            06           3          1          2          08 – 03        10

06      Notodden         06           3          1          2          05 – 07        10

07      Fløy                 06           3          0           3          09 – 09          9

08      Levanger          06           2          3          1          07 – 06           7*

09      Egersund          06           2          0          4           13 – 13          6

10      Nardo               06           1          3          2          07 – 08          6

11      Rosenborg 2      05           1          1          3          04 – 09          4

12      Bærum             05           0          3          2          03 – 05          3

13      Odd 2               05           0          2          3          02 – 08          2

14      Fram                06           0          1          5          05 – 20          1

* Levanger er, grunnet økonomien, fratrukket 2 poeng før seriestart!