topp_banner

1 – 4 HJEMME MOT FLØY

Et resultat stikk imot spillets gang!

Startoppstilling: (24) Anders Klemensson, (14) Mats Diego Skårdal, (15) Marius Jacobsen, (22),Shaft Keith Brewer Jr,  (26) Adrian Aleksander Hansen, (8) Andreas Malde Breimyr, 9) Martin Andersen, (13) Jakob Maslø Dunsby, (7) Erik Nordengen, (11) Mame Mor Ndiaye. og (19) Adrian Amundsen Bergersen

De 200 som hadde funnet veien til Framparken lørdag, fikk se en kamp av de sjeldne! For hva skal man si når et lag helt dominerer i banespillet og likevel ligger under 0 – 4 etter drøye timen,  Ja da, påpek manglende dyktighet i avslutningene, men lørdag var det sannelig god grunn til å føle med guttene våre! I denne kampen hadde de virkelig marginene imot seg. Gjestene, på sin side, hadde – med god hjelp av flaks – nesten maks uttelling på sjansene sine!

Frammane tok grep om kampen fra starte og hadde sin første store sjanse allerede i 3. min. med et skudd like utenfor av Jakob. Guttene våre kom til å dominere banespillet, men gjestene var farlige på sine få kontringer. De hadde i 10. min. sin første  større sjanse før guttene våre igjen var farlig frampå etter fint spill. Nok en gang gikk imidlertid det avsluttende skuddet utenfor stengene!

I 19. min. fulgte en ny stor sjanse på corner før gjestene i 31. min. – helt imot spillets gang – fikk ta ledelsen på en corner med en fin heading av en umarkert Mats Holt.  Dermed 0 – 1.

I 39. min. kom Erik på høyrekanten seg igjennom på innsiden av 16-meteren.  Fra kort hold, men skrå vinkel, fikk han en sleivete treff på ballen, som føyk godt til side for mål.

I motsetning til frammane, var Fløy denne dagen svært effektive foran mål. Og det var en gammel kjenning i framdrakta – vår toppscorer i 2014,  Dardan Dreshaj – som i 44. min. –fikk drømmetreff ved 16-meteren. Balle føyk opp i venstre kryss for en sjanseløs Anders!

Minuttet etter var frammane ”på håret” nær redusering da Mame fra skrå vinkel fikk trillet ballen forbi en utspilt keeper. I siste øyeblikk fikk en utespiller beinet bort ballen på streken!

Dermed gikk lagene til pause med 0 – 2 på måltavla i Framparken. En SVÆRT FLATTERENDE ledelse for gjestene, som mesteparten av omgangen hadde hatt nok med å forsvare seg!  Men, som kjent, i fotball teller ikke stilkarakterer !

2 måls ledelse halvveis er fullt mulig å ta igjen, og med det spillet guttene hadde prestert fram til pause, levde fremdeles håpet i Framparken. Så – i løpet av ett minutt – skulle det skje 2 ting. Først ble Mame kanskje snytt for straffespark da han gikk over ende innenfor 16-meteren.

Minuttet etter økte i stedet Fløy ledelsen sin på SELVMÅL!! I forsøk på å stoppe en kontring polet en av våre gutter i en presset situasjon ballen høyt over Anders. Man trodde den vill gå over mål, men så dalte den bratt ned nær mållinjen. Ballen spratt så opp i tverrliggeren og ned igjen, over mållinjen!  Dermed 0 – 3 i Framparken.

I 59. min. kom Danilo inn for Adrian B. Frammane skal ha ros for at de ikke lot seg knekke av motgangen, men fortsatte forgjeves trykket inne på Fløys banehalvdel Historien gjentok seg: På en kontring økte så Fløy i 62. min. til 4 – 0.
       I 69. min. kom Sebastian (Sørlie Henriksen) inn for Mats og i 78. Kristoffer (Tellefsen) for Andreas, Haakon (Gulla Pedersen) for Shaft og Ayoub (Mhamed Tazouti-Ghellam) for Erik.

På overtid reduserte så Mame på straffespark til 1 – 4.

Øvrige kamper: Nardo – Bærum: 1 – 1, Sotra – Egersund: 0 -2, Vard – Bryne: 3 – 1 og Asker – Levanger: 2 – 2

Heldigvis for oss spilte Nardo og Bærum uavgjort. Ellers merker vi oss at Vard overraskende overtok tabelltoppen ved å påføre Bryne rogalendingenes første tap i år. Det gjorde de ved å snu kampen etter at Bryne før pause ble redusert til 10 mann!

Så får vi håpe at Arendal – Odd 2 og Notodden – Rosenborg 2 mandag ender med hjemmeseire! Vi får også håpe at Sindre og Jonas er ”fit for fight” igjen til lørdagens kamp mot Bærum. DEN har vi IKKE råd til å tape og bør helst vinnes! Tabellen nedenfor viser hvorfor.

Pl.     Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap     Målforskj.   Poeng

01      Vard                08           6          0          2          16 – 06         18

02      Bryne               08           5          2          1          21 – 11         17

03      Sotra                08           5          1          2          13 – 10         16

04      Asker               08           3          4          1          10 – 06         13

05      Fløy                 08           4          1           3          13 – 10        13

06      Arendal            07           3          2          2          09 – 04        11

07      Levanger          08           3          4          1          11 – 08         11*

08      Egersund          08           3          1           4          16 – 14        10

09      Notodden         07           3          1          3          05 – 09        10

10      Bærum             08           1          4          3          09 – 11          7

11      Nardo               08           1          4          3          08 – 11          7

12      Rosenborg 2     07           2          1          4          09 – 13          7

13      Odd 2               07           1          2          4          04 – 10          5

14      Fram                08           0          1          7          06 – 27          1

*   (Levanger ble fratrukket 2 poeng før seriestart!)