topp_banner

Tap 2 – 3 hjemme mot Sotra

Marerittminutt snudde kampen!

Det åpnet så bra for guttene våre i lørdagens serieåpning i Framparken! Allerede i 4. min. sørget Mame for 1 – 0 med en tverrvending innenfor 16-meter etter fint Fram-spill.

Hjemmelaget hadde bra kontroll det første kvarteret. De neste 15 minuttene ble imidlertid dominert av gjestene, som i 23. min. kunne notere seg for sin første målsjanse i kampen – og den var STOR. Avslutningen gikk imidlertid over. 2 minutter senere var igjen Sotra svært nær nettkjenning, men Anders fikk slått ballen til corner.

Her fra scoringen som ble annulert, angivelig for angrep på keeperen til Sotra

Det siste kvarteret av omgangen ble igjen dominert av hjemmelaget, som i 32. min. fikk annullert en nettkjenning. Minuttet etter måtte gjestenes keeper ut i strekk for å redde et skudd fra Jonas. Lagene gikk så til pause med 1 – 0 til guttene våre. Ikke ufortjent, men heller ikke betryggende. Vestlendingene hadde nemlig vist kapasiteter til å kunne kapre poeng!

Etter pause kom så ett minutt vi sent vil glemme! En kombinasjon av kommunikasjonssvikt, feilvurdering og passivitet førte til at et løst tilbakespill trillet forbi Anders, som sto et stykke  ut mot 16-meteren. Fortvilet og forgjeves løp han etter ballen, som bedagelig rullet over streken til 1 – 1!

Jakob Dunsby jobbet hardt og leverte en god kamp

Og verre skulle det bli! Minuttet etter kalddusjen fikk Sotra slippe til innenfor 16-meteren, der et passivt – tilsynelatende sjokkpreget – framforsvar måtte registrere at det plutselig sto 1 – 2 på måltavla.

Det var frammane som styrte det meste etter den forferdelige åpningen av omgangen, og i 66. min. var Mame den berømmelige tåspissen unna å utligne. Det var derfor igjen mot spillets gang da Sotra 3 minutter senere økte ledelsen på en kontring da vestlendingene kom igjennom med 3 mot 1. I 78. min. var gjestene svært nær å punktere kampen, men Anders avverget med en beinparade. I påfølgende Fram-angrep måtte gjestenes keeper ut i full strekk for å avverge et skudd fra Jacob.

I 81. min. fikk vi så en klar kandidat til årets mål i Framparken. Mame fikk en høy ball midtveis innenfor 16-meteren. Med ryggen mot mål dempet han ballen med brystet og brassesparket den i mål via motsatt stolpe!

Mames brassespark som reduserer Sotras ledelse til 2-3

Tross vedvarende Fram-press resten av kampen, klarte ikke guttene våre å få mer uttelling. Cornerstatistikken etter pause – med 7 – 0 i frammanes favør – sier jo også litt om kampens forløp. Men selv om frammane også fikk flest nettkjenninger, ble det likevel et skuffende tap.

(11) Mame Mor Ndiaye

De øvrige kampene: Notodden – Bærum: 1 – 1, Nardo – Arendal: 0 – 1, Levanger – Rosenborg 2: 1 – 1, Asker – Bryne: 1 – 1 og Vard – Egersund: 4 – 1.

Rundens store overraskelse kom i sistnevnte kamp i Haugesund. Der skal vi legge til at 2 av Vards mål kom på overtid. Vi merker oss ellers at Frammanes neste motstander – Arendal – programmessig vant i Trondheim, men uten å overbevise!

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01       Vard                   01            1            0            0            04 – 01         3

02       Sotra                   01            1            0            0            03 – 02         3

03       Arendal             01            1            0            0            01 – 00         3

04       Bryne                 01            0            1            0            01 –  01         1

05       Rosenborg 2     01            0            1            0            01 – 01         1

06       Notodden          01            0            1            0            01 – 01         1

07       Bærum               01            0            1            0            01 – 01         1

08       Asker                 01            0            1            0            01 –  01         1

09       Levanger           01            0            1            0            01 – 01         1

10       Fløy                    00            0            0            0            00 – 00         0

11       Odd 2                 00            0            0            0            00 – 00         0

12       Fram                  01            0            0            1            02 – 03         0

13       Nardo                 01            0            0            1            00 – 01         0

14       Egersund           01            0            0            1            01 – 04         0