topp_banner

Ord fra kapteinen

Det er noe med det at når man tar på seg ansvaret med å bære den stripete drakta med Fram-emblemet på framsiden så spiller man for den og ikke navnet på baksiden. Vi i garderoben tror på at kameratskap tar poeng og i denne situasjonen så stiller vi, som spillergruppe, oss sammen med klubben og støtter de avgjørelser som blir tatt.

Peder Farmen og styret i Fram Fotball har Fram sitt beste i tankene og at det laget som løper utpå den fantastiske gressmatta bak smia når serien en gang starter – for den kommer til å starte en gang – har en klubb som står best mulig rustet. Dialogen mellom spillergruppe og ledelse har vært så god som den kan få blitt og vi må bare på våre egne og alle rundt Fram Fotball og ikke minst IF Fram.

Ellers kan jeg og mitt nyvalgte kapteinsteam (Jonas Pereira og Andreas Breimyr) melde om en gjeng som har trent godt gjennom vinteren og står enda bedre rustet foran en ny sesong. Vi har fått på plass de nye som har kommet inn og videreutviklet det gode og forbedret det dårlige fra i fjor. Vi kom nettopp hjem fra en fantastisk uke i Tyrkia hvor samhold er et ord som står igjen. Dette er en gjeng som blør for hverandre og emblemet foran på drakta – for Fram!
Ta vare på hverandre og gjør dere klar for nye, flotte minner som skal skapes igjen bak smia’s vegg, med en burger fra Burger-Tom og en kaffe fra Britt og gjengen i kiosken før du setter deg ned under tak på en ny, fantastisk tribune!

Så til slutt, en liten oppfordring for de som lurer på hva de kan gjøre i disse tider – støtt klubben med kjøp av sesongkort. Vi vil fortsette å gjøre det vi skal for at vi skal være så godt rustet som mulig når vi ruller ball og da trenger vi deres støtte. Ingenting er som å løpe ut foran en fullsatt Framparken.

Vi gir oss aldri!
Kristoffer Tollefsen
Kaptein