topp_banner

3 – 3 BORTE MOT FLINT

Spille- og resultatmessig et tilbakesteg fra kampen mot Sandefjord

Onsdag var det klart for frammanes andre treningskamp – denne gang borte mot Flint. Med velkjente John Arne Riise som ny trener har tønsberglaget  – som rykket opp i 3. div. i fjor – ambisjoner om ytterligere opprykk og etablering i 2. div. I sin første treningskamp  snudde de  0 – 2 til seier 3 – 2 mot Hønefoss etter at Sander Trevor sørget for ekte hat-trick.

Samme mann ga hjemmelaget ledelsen mot guttene våre allerede etter et par minutter av kampen. Som i begynnelsen av  kampen mot Sandefjord, forærte frammane motstanderne en ”gavepakke” – denne gang i form av et altfor svakt tilbakespill. En påpasselig Trevor snappet opp ballen og sørget alene med Erik for 1 – 0 til Flint.

Jone sørget straks etter med et flott plassert skudd for utligning, og dermed sto det 1 – 1 etter bare 3 minutter.  Fram dominerte resten av omgangen – både spille- og sjansemessig. Mens Erik hadde en nokså rolig dag i buret, hadde ikke Flints keeper problemer med å holde seg varm. En rekke fine redninger og skudd i stanga hindret guttene våre i å ta ledelsen. Det var derfor mot spillets gang da Flint – på en av sine få sjanser før pause – tok ledelsen etter fint spill.

Etter flere store sjanser sørget så Sindre for en fortjent utligning i 34. minutt. Den stillingen holdt seg fram til pause. Dermed 2 – 2 halvveis i kampen – en stilling Flint i høyeste grad kan takke ”man of the match” – sin keeper – for!

Etter en sjanserik 1. omgang ble 2. omgang et antiklimaks – sett med våre øyne! Vi fikk i dobbel forstand se et annet Flint-lag, mens Roger ikke hadde samme antall friske bein å sette inn. Det kunne virke som om guttene våre hadde løpt fra seg før pause, for i første del av omgangen var det et slags rollebytte. Frammane ble stadig satt under press og klarte ikke å skape noe særlig framover.

I 54. min. førte nok en glipp i forsvaret vårt – denne gang fomling/kommunikasjonssvikt?  i en situasjon vi burde ha kontroll – til at en påpasselig flintspiller kunne sette ballen i tomt mål. Dermed 2 – 3.

Frammane klarte etter en stund å tilrive seg et spillemessig overtak igjen, men lenge uten å skape noe særlig foran mål. Så, da det kunne synes som også  Riises andre kamp som Flint-trener skulle ende med seier, sørget en stupheading av Ola Alsaker (prøvespiller fra Halsen) fra kort hold for utligning til 3 – 3.

Frammane fikk med dette en vitamininnsprøyting og hadde de siste 10 minuttene flere store scoringsmuligheter. Når det er sagt, må det nevnes at Flint var centimetere fra seiersmålet da ballen på et langskudd sneiet krysset!

Dermed endte treningskampen i Tønsberg 3 – 3.