topp_banner

Foran en ny sesong

Vi står foran en sesong der guttene våre skal måle krefter med noen av dem de møtte i fjor, gamle kjente fra noen sesonger tilbake – og noen helt nye motstandere, i hvert fall på denne siden av århundreskiftet!

Frammane har igjen kommet i avdeling 2 sammen med 4 av fjorårets motstandere: Asker, Bærum, Odd 2 og Sotra. Arendal, Bryne, Egersund, Levanger og Nardo kommer fra fjorårets avd. 1, mens Notodden (ned fra OBOS-ligaen) og nyopprykkede Fløy-Flekkerøy, Rosenborg 2 og Vard utgjør resten av våre seriemotstandere i år

Roger & Co slipper langturene til våre nordligste landsdeler. Til gjengjeld blir det flere turer vestover (Egersund, Bryne, Sotra og Vard) og til Trøndelag (Nardo, Rosenborg 2 og Levanger). Ellers blir det 2 sørlandsturer (Arendal og Fløy) og 2 telemarkturer (Odd 2 og Notodden)

Etter en sesong med kvartfinale i NM og tetstrid fram til nest siste serierunde, er det god grunn til å møte den første sesongen i det nye tiåret med optimisme. Vi har jo akkurat lagt nyttårsfeiringen bak oss, og mye er derfor fremdeles usikkert når det gjelder spillerstallen Roger får til disposisjon i år. Det samme gjelder selvsagt våre kommende motstandere.

Notodden rykket i høst ned fra OBOS-ligaen etter 2 sesonger på nest høyeste nivå. Laget blir nok å regne med i teten. Det samme gjelder Asker, som var høstens lag i 2. div, med en imponerende seiersrekke, og som ”på målstreken” passerte frammane på tabellen.

Vi slipper toeren og treeren (Fredrikstad og Kvik Halden) fra fjorårets avdeling 1, men fjerdelaget Egersund – som vel ikke klarte å leve opp til forventingene da – kanskje kan ta det igjen i år?

Hva så med Bryne? I likhet med Fredrikstad har rogalendingene de to siste sesongene vist at mye penger nødvendigvis ikke betyr sportslig suksess! 10. plass var langt under pari. Spørsmålet er om laget kan revansjere seg i år.

Det vil ikke overraske om alle disse lagene blir å finne på øverste del av tabellen utover sesongen. Så får vi håpe at frammane blir sterke nok til å kjempe i teten også i år!

Som tidligere, vil vi fram til seriestart alfabetisk presentere lagene guttene våre skal møte. I mellomtiden får vi håpe på minst mulig avgang og mest mulig tilgang på spillere i Fram-drakta og nok en fin sesong for frammane – både sportslig og publikumsmessig! Angående det siste, så vil jeg minne om at guttene våre i fjor klart toppet publikumsstatistikken i vår avdeling!