topp_banner
Sindre Lie

En kjempe tar farvel

Fjordårets kaptein Sindre Lie takker for seg etter fire sesonger for Fram, men gir allikevel ett håp at vi i framtiden kan se han tilbake i blå og røde striper. Her er hans personlige hilsen til hele Fram-familien.

Hei, alle sammen!

Det er vemodig å måtte takke for denne gang, da jeg har trivdes godt i både klubb og by. De siste årene har, for meg, vært de kjekkeste hittil i livet. Dette skyldes i stor grad Fram Larvik som klubb og alle supportere og samarbeidspartnere som har vært med på å bidra til å skape stor entusiasme rundt laget.

Fortsett den gode jobben som dere legger ned, så er jeg sikker på at Fram igjen blir å se i norsk toppfotball.

Det har vært en glede å bli kjent med dere alle og jeg håper jeg på ett eller annet tidspunkt, igjen, blir å se i framdrakten.

Sindre

Vi takker Sindre for hans fantastiske bidrag til klubben – både på og utenfor banen. På spørsmål om hva som blir hans neste stopp, forteller han med ett lurt smil at det vil først være klart om noen dager…