topp_banner

En oppdatering – Fram Fotball Elite

Det pågår aktivt arbeid med å evaluere årets sesong og planlegging av neste. Sportslig leder Jostein Jensen med en liten oppdatering i artikkelen under. A-laget trener for fullt ut November. Vi vil legge ut treningstidene for fotballøktene. I tillegg blir det minst en treningskamp i November, vi kommer tilbake med tid og sted. Som det står i artikkelen så kommer det til å være spennende prøvespillere med oss i November, både fra nært og litt lenger unna. Samti…dig har vi en fin stamme å bygge videre på, og vi ønsker å ha med oss videre de fleste fra årets sesong. Flere er allerede under kontrakt, mens andre har mottatt kontraktsforslag.

Det jobbes også med å styrke støtteapparat og administrasjonen. Det er gledelig å se at vi har fått flere samarbeidspartnere/sponsorer ombord. Og det er plass til flere samarbeidspartnere som har lyst til å være med på nye fotballeventyr, sammen med en entusiastisk gjeng spillere som står på, for å sette Larvik ytterligere på kartet. Ta kontakt med Jan Roger Henriksen 90 77 71 60 eller mail: janroger@iffram.no for spørsmål eller tips.

Arbeidet med den nye hovedtribunen er igang, og vi vil også etterhvert komme ut med mer informasjon om den, sesongkortsalg mm.

Det vil i løpet av November blir arrangert et åpent møte der vi vil informere om alt over og man kan stille spørsmål til sport, administrasjon, arrangement mm.