Fram – Kvik Halden 4-4 (3-2 til pause)

Målscorere Fram: Riel Nguen, Mac Laham, Petter Nilssen Einarson og Martin Henriksen

Her ser du høydepunkter og Frams scoringer – flere av dem av den vakre sorten – i en meget underholdende og målrik treningskamp i Framparken! Du får også høre fra den nybakte pappa Mac etter hans første kamp på tre uker 👶🏻

La oss først starte med en ydmyk beklagelse til vår venstre vingback for dagen, Riel Chol Nguen: hans 1-0-scoring, etter en lekker pasning fra Marcus Hällström, kom så raskt at undertegnende ikke hadde rukket å posisjonere seg bak Kvik Halden-buret.

Gjestene fra Halden ristet av seg åpningssjokket og snudde raskt fra 0-1 til 2-1: først et skudd fra midtbanen (!), deretter en avslutning fra 20 meter der keeper Miguel Vieira så ut til å stå litt feilplassert.

Samtidig var vår eminente kaptein Petter Einarson neppe fornøyd med å ha mistet ballen i forkant av begge baklengsmålene, men han skulle revansjere seg voldsomt.

Først viste Mac klasse inne i boksen da han fintet vekk backen og trillet ballen tilbake i nærmeste hjørne. Deretter var Petter iskald etter et flott Fram-angrep: først gikk han til vendte, så til høyre, før han kontrollert plasserte ballen forbi svimle Kvik-forsvarere og keeper til 3-2-ledelse for Fram.

– Den scoringen kan vi se igjen mange ganger. Når du har en sterk identitet og grunnramme, og kan være kreativ innenfor den, kommer leken fram. Det skjedde i den situasjonen. Det var et fantastisk mål på alle måter. Og det viser hva som bor i disse guttene. Måten vi håndterer ulike faser i kampen på er veldig bra, og vi føler oss klare til seriestart, sier trener Haakon Lunov.

I 2.omgang gjorde Fram mange bytter, slik at hele troppen fikk viktige minutter i beina. De fleste fikk spille minst en halvtime.

En av disse var 17 år gamle Martin Henriksen, som viste både styrke og målsnikegenskaper da han kriget til seg ballen på stillingen 3-3 med rundt ti minutter igjen å spille, og satte inn 4-3 fra spiss vinkel.

Helt på tampen ble en Kvik-spiller felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Den endte i mål og dermed 4-4.

– Jeg er veldig fornøyd med utbyttet av kampen. Vi får brukt hele troppen og mange får mye spilletid, samtidig som vi får masse trening på ulike scenarier, sier Haakon Lunov.

Dette var den siste treningskampen før alvoret tar til. Neste hjemmekamp er første kamp i Postnord-ligaen når selveste Lyn kommer til Framparken 10.april klokka 18. Da trenger vi deres støtte i jakten på tre poeng! På gjensyn der 👊🏻⚽️