topp_banner

Uttak til landskamp i Nederland

IF Frams juniorløper, Filip Møller Nordal (16 år), er tatt ut for å representere Norge under utviklingssamlingen og landskampen i Heerenveen 3.-8.januar 2023.

Uttaket er basert på Fram-løperens gode prestasjoner/resultater under både Norgescup 4 (Tønsberg) og Norgescup 5 (Stavanger).

Det norske laget reiser til Heerenveen 3.januar. Der skal de være med på en tre dagers utviklingscamp før det skal gjennomføres en endags landskamp. Under landskampen skal løperne gå 500m, 1500m og Fellesstart.

Banen Thialf i Heerenveen har status som ISU Center of Excellence. Der er de beste fasilitetene for utvikling av løpere og trenere. Dette vil være en utviklingssamling for løpere og trenere der løperne vil trene i grupper med løpere fra andre nasjoner på samme nivå. Trenerne kommer til å være trenere for sammensatte grupper av løpere fra flere nasjoner.

Uttak Gutte/Jente landskamp (skoyteforbundet.no)

Foto: Glenn-Øyvind Teig