topp_banner

Fram-treneren med bønn til fansen

Fram-trener Haakon Lunov takker for støtten som var gull verdt mot Pors. Nå oppfordrer han til bred støtte på tampen av sesongen.

Hei alle Fram-fans og supportere og spesielt til alle dere som var i Porsgrunn forrige lørdag!

Først og fremst, tusen takk for støtten deres mot Pors – det var fantastisk å både se, høre og føle! Og det vet jeg spillerne også tenker.

Selv om «den 12.mann» kanskje er litt oppbrukt, var det veldig reelt i denne kampen da vi fikk en så tøff start. Slik støtte er gull verdt og noe som gir en håp og tro. For alle som var der så ønsker jeg at dere føler dere sterkt delaktig i at vi evnet å komme tilbake å få med oss 1 poeng og nesten 3. Et tydelig bevis på at vi gjør dette sammen – klubb, spillere og fans.

SEIERSRUS: Framane topper tabellen og ber om støtte fra fansen i sluttspurten av sesongen. I midten kaptein Petter Nilssen Einarson.

Og det bringer meg over på fokus på det som skal skje. Vi har 6 kamper igjen av sesong – litt over en knapp måned i tid.

En periode som kan bli veldig morsom og historisk.

Og vi kan krone den med et opprykk og da påfølgende fest. Oppfordringen ifra meg nå er at vi samler oss for å vise hvor sterke og engasjerte vi kan være til å få til dette sammen.

Av de 6 kampene som er igjen, er det tre hjemmekamper. I de kampene må vi ha en ambisjon om å virkelig vise at vi er et topplag, både på banen og tribunen. Og så er to av de tre bortekampene kortreist, og ingen ting er bedre enn kortreist fotball live på stadion. Vi kan gjenskape det som var i Porsgrunn, og det var veldig moro. Da er det en bortekamp igjen – langreist til Kristiansand på en ukedag – men klarer vi da å dominere stadion som vi gjorde i Fredrikstad er jeg sikker på at det vil smitte over til laget og vi skal gi alle en god tur hjem igjen.

Så la oss samles nå for å vise hvor kraftfulle og store vi kan være – og så skal vi alle gi hverandre en klem ved sesongslutt. En klem i seiersrus – en klem et Framhjerte verdig.

Takk for støtten og engasjementet, Fram-familie! Nå slår vi tilbake sammen!