topp_banner

Endringer i Fram G19

Vinteren 2022 etablerte Fram Fotball Elite et G19 lag for å tilby unge, ambisiøse og treningsvillige spillere i Larvik en treningshverdag med fokus på kvalitet og spillerutvikling. Første halvdel av 2022 ga gode sportslige resultater for laget: 

  • Spillere fra G19 deltok på alle A-lagets treningskamper 
  • Kvalifisering til G19-NM 
  • Videre i G19-NM etter å ha seiret over Eliteserielaget Jerv sitt G19 lag 
  • Seks G19 spillere har debutert på A-laget 

De kortsiktige sportslige målene ble oppnådd gjennom en god treningshverdag med gode sportslige resultater samt flere unge og lokale spillere i aksjon for vårt A-lag. 

Sommeren 2022 ble derimot krevende. Flere av spillerne valgte å forlate Fram til fordel for andre lokale klubber, andre på grunn av førstegangstjeneste. Vårt trenerteam har jobbet med spillerrekruttering uten å lykkes, og det gjør at Fram Fotball må ta noen grep foran høstsesongen 2022.  

Vi ser oss derfor nødt til å trekke Fram G19 fra seriespill høsten 2022. 

Spillerne i dagens G19 tropp vil få tilbud om forskjellig trenings- og kamptilbud for høstsesongen. Omtrent halvparten av spillerne vil bli en del av høstens opprykksjagende A-lag, og får således en meget god trenings- og kamphverdag. Som et resultat av etableringen av G19 foran årets sesong, har Fram rekruttert flere gode unge spillere, og således har G19 båret frukter for oss. Fram Fotball har fokus på opprykk til PostNordligaen, noe som har prioritet, så årsaken er også todelt.

Resten av juniorspillerne vil kunne trene og spille kamper for vårt samarbeidslag Stag i 4. divisjon. Alle spillere vil dermed bli ivaretatt.

Fram Fotball vil i løpet av høsten jobbe videre med vårt G19 lag og legge et godt grunnlag for å stille med G19 lag i sesongen 2023.  

Spørsmål kan rettes til: 

Christian Holthe 

Nestleder Fram Fotball 

Mobil: 922 47 140

Elisabeth Løsnæs

Leder Fram Fotball

Mobil: 992 03 705