topp_banner

– Vi støtter gode initiativer

Lørdag kan Fram be inn hele byens befolkning, og hele Porsgrunns befolkning, til gratis toppkamp i Framparken. Det takket være gode sponsorer, som blant annet Fritzøe Engros. Administrerende direktør Espen Randsted ser på bidraget som en god måte å støtte den lokale idrett på.

– Det er bra at man enkelte ganger kan komme gratis inn på arrangementer. Vi støtter gode initiativer som dette, sier Randsted, som selv har trådt sine fotballsko på Fram i oppveksten.

Han påstår dog at det var på et helt annet nivå enn det som spilles i dag.

– Vi var aldri så gode som de spillerne som er der nå, ler Randsted.

Fritzøe Engros er en nasjonal aktør på sponsormarkedet, men for Espen Randsted er det også viktig å bidra i lokalsamfunnet. Det har de gjort med Gatelaget, og forskjellige barneidretter. Nå er det A-laget til Fram Larvik Fotball.

– Forhåpentligvis blir det stor stemning og masse folk på tribunen, også folk som vanligvis ikke kommer på kamper. Byen trenger en spydspiss innen fotballen, så jeg håper de rykker opp igjen, sier Randsted.

Også Isak Lunde, hos Blokkebukta Camping, håper byen samler seg om et lag som virkelig kan hevde seg. Campingplassen, som ligger i Helgeroa, har valgt å sponse Årets kamp, for å gi alle muligheten til å se kampen.

– Vi sponser flere vi, blant annet Nesjar, og dette ble ordnet gjennom bekjentskaper, forteller Lunde.

Selv er han trener for et allidrettslag, som var i Framparken og spilte fotballturnering for kort tid siden. Ellers er han nå travelt opptatt med å ta imot gjestene på campingplassen.

– Sesongplassene er fullbooket, men vi har noen døgnplasser tilgjengelig. Nå til helgen starter ferien, så da tenker jeg det det blir mye liv her, sier Isak Lunde, som likevel skal forsøke å få med seg kampen i Framparken.