topp_banner

Gratis fotballfest

I dag er det toppkamp i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Serieleder Pors kommer til Framparken, og hjemmelaget innbyr samtidig til gratis inngang for alle.

I samarbeid med næringslivet i Larvik, og noen privatpersoner, håper Fram å fylle tribunene i Framparken. Assistentrener Armin Ghasemi forteller at de skal gjøre sin del av jobben for å lage underholdning til publikum.

– Vi skal gå rett i strupen på Pors, sier Ghasemi med et smil, som synes det gjør seg godt som en overskrift på kampen.

Spillemessig utdyper han at de ønsker å være fremoverrettet og angrepsvillige.

– Nå bruker vi tid på angrepsspillet og det å lage flere mål. Det er en prosess vi er inne i hvor vi ønsker å videreutvikle oss framover på banen.

Assistenttreneren mener Pors er et lag med gode enkeltspillere, som det blir viktig å stanse. Bortsett fra det er forberedelsene som mot alle andre lag.

– De har noen spillere med x-faktor, som kan vippe kamper i deres favør. Det må vi gjøre noe med. Ellers blir alle motstandere analysert på samme måte. Vi ser på kamper, enten live eller på video, sier Ghasemi.

Også i Pors har de også fått med seg at det er gratis inngang på helgens kamp, og de håper å få med noen ekstra tilskuere.

– Det er veldig positivt for kampen. Vi blir skuffet om vi ikke klarer å dra med oss litt flere enn vanlig når det er et sånt opplegg, sier Jan Roger Langeland, som er en del av trenerteamet i Pors Fotball.

Han bekrefter at det er lagt ut informasjon på flere grupper i sosiale medier, også i Porsgrunn.

Dermed er det klart om kamp både om å få flest supportere, men først og fremst om poengene.