topp_banner

G-19 ute av NM

Start ble for sterke og vant 7-2

Laget som startet mot Start i andre runde NM for junior

Det har gått noen år siden Fram sist var kvalifisert for junior NM og som observante lesere allerede vet, så startet det hele meget bra da Frams unge juniorlag i forrige runde slo ut juniorene til eliteserielaget Jerv.

I neste runde ble det ny motstander fra sørlandet, akademi-laget til Obos-klubben Start, og hjemmelaget var rett og slett ett nummer for store og vant 7-2 etter å ha ledet 4-0 til pause.

Hjemmelaget Start var nok i utgangspunktet favoritter – med en start-ellever som inneholdt mange av spillerne som for fire uker siden var med på å tape 0-5 mot vårt A-lag. Det var derfor ikke akkurat noen stor overraskelse at hjemmelaget tok kontrollen på Sør Arena i Kristiansand. Fem minutter tok det før den første ballen lå bak Frams keeper Magnus Simensen Holthe, og få minutter etterpå hadde Start doblet ledelsen.

Start fortsatte omgangen med flott spill, gode kombinasjoner og det var tydelig å se at Start-laget inneholdt en rekke godt skolerte spillere som rullet opp det ene mønster-angrepet etter det andre, og skape en rekke målsjanser som da også resulterte i ytterligere to mål.

Fram tok noen grep, og siste 15 minuttene av omgangen var jevnspilt, med flere gode sjanser til Larviks-guttene, men ingen mål.

«I pausen snakket vi om å nullstille oss, løpe mer og raskere, og ikke minst vise at vi også er ett godt lag», forteller trener Andreas Drugge.

«Jeg er fornøyd med starten av andre omgang, vi scorer to mål, men etterhvert går energien ut av spillerne«.

Trener Drugge oppsummerer møtet med akademi-spillerne til Start slik:

«Trots resultatet så är det mye positivt vi ska ta med oss. 

Att i flera perioder i kampen så spelar vi jämt og har ett bra spill.

Start vissde oss att med mye kvalitativ trening og god inställning till egen utveckling så blir man god. 

Hoppas guttarna blir motiverade av denna erfaringen og vill ta sin egen utveckling till nya nivåer»

Målscorere i dagens kamp var Martin Henriksen og C-O Kraudy Solli.

Fram stilte med følgende lag:

Magnus Simensen Holthe, Sivert Ihlen, Ola Strand, Andreas Thorsen, Martin Wurschmidt, Boje Tangerud Olafsen, Daniel Braathen, Oliver Helgeland, Martin Henriksen, Håkon Rørvik Samuelsen, Philip Leander Jonshaugen Ask

Iver Bjerck Eliassen, Nicholas Hvitstein, Stian Solli-Bjørkås, Erik Santos Da-Silva, Carl Olav Kraudy Solli, Neo Drugge Hysen, Lucas Svendsen