topp_banner

– Fram må vinne

Kristoffer Tollefsen legger alt press på Fram når Urædd møter opp i Framparken i morgen. Den tidligere Fram-spilleren er nå assistenttrener for bunnlaget fra Porsgrunn, og selv om han ikke har de store forhåpninger foran kampen, så vet han å spille det psykologiske spillet.

– Jeg vet at begge lag har noen skader akkurat nå, men vi kommer med de spillerne vi har og håper på en 1-0 scoring i 89. minutt. Fram må vinne. Vi MÅ ingenting vi, ler Tollefsen.

I 2020, etter 9 sesonger i Framparken, la Kristoffer «Tollef» Tollefsen fotballskoene på hylla. Nå er han assistenttrener og har startet på trenerkurs. En karriere innenfor fotballen er ikke utenkelig for den tidligere Fram-gutten. Rollen han har i Urædd kan være et steg på veien.

– Jobben som assistenttrener er veldig spennende. Jeg er vel et bindeledd mellom spillerne og hovedtrener. Dessuten hjelper jeg til med dødballer og det taktiske, forklarer Tollef, som gjorde et lite forsøk på comeback, men ga seg raskt.

– Veien tilbake ble litt for lang, innrømmer han.

Den gamle midtbane-kjempen Kristoffer Tollefsen møter Fram igjen, denne gang som assistenttrener for Urædd. Her i aksjon mot Ranheim i NM-kvartfinale 2019.

Det har startet trådt for Urædd denne sesongen. Det nyopprykkede laget har tatt 1 poeng på de 4 første kampene, og kommer fra et 1-4-tap for Halsen før denne kampen.

– Ambisjonen vår er å holde seg i 3. divisjon, og så å etablere oss der. Vi må ta steg for steg.

Tollefsen har tro på Fram som en opprykkskandidat denne sesongen, men mener at også Pors og Eik Tønsberg kan komme sterkt tilbake fra en litt hanglete start.

– Det gjelder å få opprykksflyten, og det håper jeg Fram får etter hvert, avslutter Kristoffer Tollefsen.