topp_banner

– Dette må vi lære av

Etter en jevn start på kampen, fikk Fram muligheten fra straffemerket da unggutten Oliver Armando Brandsæter Helgeland ble lagt i bakken om lag 15 minutter ut i kampen. Dessverre reddet Urædds keeper, som slo ballen i stanga.

Bortsett fra straffesparket kom begge lag til noen halvsjanser i begge omganger, uten at det resulterte i mål. Fram holdt nullen i nok en kamp, men det ble uansett årets første poengtap.

– Det ble en kamp som kunne gått begge veier. Hadde vi satt straffesparket så hadde det blitt en helt annen fotballkamp. Sånn er det bare, men dette må vi bare lære av. Vi må bli bedre på å gjøre det vi skal gjøre, sier trener Haakon Lunov.

Han mønstret en ny 11-er på grunn av skader på spillere som har vært sentrale i alle kampene fram til nå. I tillegg til Brandsæter Helgeland (15) kom også juniorene Martin Anthonsen Wurschmidt (17), Daniel Braathen (17) og Martin Kaupang Henriksen (17) inn.

Daniel Braathen (17) var en av de fire unge som fikk prøve seg mot Urædd på lørdag.

– Det er ingen unnskyldning. Skader er en del av gamet, men med fem spillere ute gjør det selvfølgelig noe med kampbildet, påpeker treneren, og fortsetter;

– Ut fra forutsetningene synes jeg vi jobbet for det meste bra og som planlagt, men vi mister disiplin og fokus i slutten av begge omgangene. Det må vi gjøre noe med framover.

Og allerede førstkommende lørdag får Fram-guttane mulighet til å vise seg fra en enda bedre side. Da skal de til Tønsberg og møte FK Eik Tønsberg.