topp_banner

Vi fokuserer på oss selv

Endelig er det kamp i Framparken igjen. Det er meldt perfekt kampvær med 13 grader og sol. Etter en flott åpning på sesongen gjelder det å holde rett fokus. Og det gjør Fram-guttane.

– Alle lag forbereder seg på motstanderen – det gjør vi også – men vi konsentrerer oss mest om oss selv. Vi har god disiplin i laget, og er flinke til å vite hva vi skal gjøre, forklarer keeper Miguel Vieira.

Portugiseren kom til Fram før denne sesongen, og har vært en trygg og god sisteskanse for laget i de tre kampene de har spilt så langt.

Etter at laget slapp inn en del mål i treningskampene var det nok noen som lurte på hvordan det skulle gå. Nå har både forsvar og keeper blitt tryggere på hverandre.

– Det er alltid utfordrende før sesongen, og det er ikke så lett med kjemien mellom nye spillere med en gang, men nå kjenner vi hverandre bedre og har vi et veldig godt miljø i laget. Vi har det bra sammen både på og utenfor banen, sier Vieira, som også skryter av samarbeidet med forsvaret.

Det samarbeidet blir veldig viktig i morgen, når Vindbjart står på den andre siden av banen. Laget ligger på en 6. plass med 4 poeng så langt – med en seier, en uavgjort og et tap. De scoret hele 7 (!) mål da de møtte Halsen tidligere i april.

– Forsvaret hjelper meg og jeg hjelper dem, og så håper vi at fansen vår kommer og hjelper hele laget, smiler keeperen, som gjerne vil se fulle tribuner i Framparken kl. 16.00 i morgen.