2 – 0 BORTE MOT FOLLO

Ny fortjent seier uten baklengs!

Startoppstilling: (1) Miguel Vieira, (2) Batu Sowe, (3) Thomas Kongerud, 15) Marius Jacobsen, (26) Liiban Ahmed, (17) Jonas Bruusgaard, (22) Uno Pedersen, (23) Petter Nilssen Einarson, 10) Daniel Flaathe-Simonsen, (20) Musa Joof Dubois og (18) Johan Gulliksen.

Lørdag ettermiddag møtte Fram Follo på Langhus kunstgress, da naturgresset på Ski stadion visstnok ikke var «fit for action» ennå.

Første omgang ble uten de store opplevelsene foran mål! Frammane dominerte spillemessig, særlig det første kvarteret. Etter dette kom hjemmelaget mer med i kampen og presset i perioder spillet over på frammanes banehalvdel.

Først da vi passerte halvtimen, fikk vi kampens første store målsjanse. Daniel kom da fint igjennom, men ble stoppet av Follos keeper. Lagene gikk til pause på stillingen 0 – 0, noe Follo hadde mest grunn til å være fornøyd med!

I åpningsminuttene av 2. omgang klarte vertene å etablere et press inne på Frams banehalvdel og kom i 50. min. til sin første store sjanse i kampen. Miguel – som fikk vist seg litt mer fram enn da han nærmest var arbeidsløs mot Start 2 – vartet imidlertid opp med en fin redning.

Minuttet etter var det imidlertid klart for ledelse til guttene våre. Johan fikk ballen på kloss hold foran målstreken og hadde bare å putte den inn i nettmaskene.

I 55.min. fikk frammane i løpet av ett minutt 2 store sjanser – først en selvprodusert og deretter en Follo-keeper-produsert på mislykket utspark !

To minutter senere fikk hjemmelaget en kjempesjanse med et skudd fra kort hold som ble reddet mesterlig av Miguel, som med et tigersprang fikk slått ballen over tverrliggeren!

Frammane fikk utover i omgangen igjen et spillemessig overtak, og i 86.min. avsluttet Jonas et fint angrep av guttene våre med å sørge for 2 – 0, som også ble sluttresultatet. En fortjent seier i en kamp der frammane stort sett hadde god kontroll bakover!

Mandagens kamper ga følgende resultater:

Halsen – Vindbjart: 2 – 7, Mandalskameratene – Randesund: 5 – 0 og FK Eik – Pors: 1 – 2

Sprint-Jeløy – Fredrikstad og Urædd – Sarpsborg 08 spilles tirsdag.