topp_banner

Randesund IL

I vår 6. presentasjon av årets motstandere skal vi for 3. gang sørover til Agder fylke, nærmere bestemt til Kristiansand kommune. Der ligger Randesund, som fram til 1965 var en egen kommune.

Randesund IL ble dannet i 1946 og er med sine ca. 2400 medlemmer Sørlandets største idrettsforening. Den holder til i det som nå er bydelen Randesund øst i Kristiansand og er et fleridrettslag, som driver med håndball, fotball, bordtennis og tennis.

Fotballaget er en ny seriemotstander for Fram og har det siste tåret, bortsett fra 3. div.  2014 – 2016, tilbrakt tiden i 4. div. I fjor rykket laget så igjen opp i 3.div.

Randesund har foreløpig ikke gjort seg særlig bemerket på seniorsiden. Det gjør laget imidlertid med hensyn til satsingen på de yngre: På guttesiden 48 barnelag og 17 ungdomslag og på jentesiden 24 barnelag og 7 ungdomslag. Med sine 99 lag er Randesund på Top 10 blant landets største fotballklubber. Totalt opplyser klubben å ha rundt 900 fotballspillere!! Med andre ord, her er det ikke mangel på rekruttering!

Randesund spiller i grønne drakter, og Sukkevann Idrettsplass med kunstgress er hjemmebanen.

Leiv Harald Bakke