topp_banner

Liiban er klar for Fram

Forsvarspilleren Liiban Ahmed er nå klar for Fram. Her kan du lese hva trener Haakon Lunov sier om 22-åringen som har spilt hele karrieren fram til i dag i Grorud IL.

– Personlig, på dette nivået, så synes jeg en av de mest interessante og motiverende elementene med jobben er å bli kjent med nye spillere som jobber hardt med drømmen om å bli profesjonell fotballspiller, sier Haakon.

Han beskriver Liiban som en spiller som ofrer mye for å finne ut hvor god han kan bli og som utfordrer seg selv ut av komfortsonen for å bli bedre.

– Da vi ringte Liiban for å høre om han ville komme på prøvespill forlot han en god jobb og trygge rammer i Oslo – nå er han klar for Larvik og oss i Fram.


– På banen har Liiban vist oss en profesjonell og fokusert inngang til treningsarbeidet, og for de som har fulgt treningskampene våre tett, vil de ha sett en spiller som har klarert/avverget mye i boksen og vært sist på ballen i det som kan beskrives som «nesten-sjanser» til motstanderen. Da Liiban har vært på banen har laget knapt sluppet inn mål i spill også, og det er alltid en styrke å ha med seg som forsvarsspiller. Han har også gode evner med ballen i beina og en fart som kan plukke opp farlige bevegelser i bakrom.

– Vi gleder oss til å hjelpe Liiban videre med hans fotballkarriere og vet at han ønsker å gi alt for Fram skal ha videre suksess både på banen og som klubb.

Vi ønsker Liiban velkommen til Fram og Larvik!