topp_banner

Klar for student VM i USA

Norges Skøyteforbund sender en tropp med løpere som skal representere Norge i student VM i Lake Placid (USA). Didrik Møller Nordal fra IF Fram er én av disse løperne som skal konkurrere med det norske flagget på brystet under mesterskapet 2.-5.mars 2022. https://www.wucspeedskating2022.com/

Foto: EF Sportsfoto

Om løperen
Skøytekarrieren til Didrik startet på Fram Stadion da han var 8 år. Han har representert Norge fem ganger i Viking Race som er et uoff. EM for aldersbestemte klasser i Heerenveen, Nederland, og han har også deltatt i fem landskamper for Norge. I begge mesterskapene har Didrik tatt medalje. I landsmesterskapet har Didrik flere ganger blitt landsmester, og han har to landsrekorder.

For å kunne satse både på skøyter og skolegang, flyttet Didrik til Hamar i 2017. Der trener han med nye Mjøsteam, med gode og stabile isforhold i Vikingskipet, og med et dyktig trenerteam. På Hamar satser han sammen med lagkameratene om å bli best.

Utdanning
Didrik studerer på NTNU Gjøvik, og tar en bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft. Dette er et deltidsstudium over fire år. Han har fått innvilget Toppidrett status som gjør det mulig å kombinere utdanning og satsing på skøyter.

Støtte til deltakelse i student VM
Løperne som deltar i student VM dekker alle kostnader selv, til sammen ca. 15.000 kr for reise, opphold og påmeldingsavgift. Som student uten andre inntekter enn studielån og stipend, setter Didrik pris på alle bidrag, og håper på noe økonomisk støtte på veien mot gode plasseringer i VM, spesielt på favorittdistansen 5000m.

En evt. støtte kan enten settes inn på IF Fram skøytegruppe sin konto nr.
2540 02 20886 eller Vipps til Didrik Møller Nordal tlf. 476 45 954.

Dersom ønskelig kan en bli profilert på klubbens nettsider og facebook og/eller annet samarbeid med Didrik.

På forhånd takk 🙂