topp_banner

Julehilsen fra IF Fram

Vi ønsker alle de fine menneskene i IF Fram

GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

En stor takk til alle dere som står på for å legge til rette for idrettsglede og idrettsøyeblikk, og fellesskapet, som betyr så mye for mange. Vi vil også takke sponsorer og samarbeidspartnere som muliggjør satsingen på både bredde og topp i IF Fram.

På vegne av hovedstyret i IF Fram

Kathrine Møller Nordal styreleder

Noen høydepunkter fra idrettsåret 2021:

 • Åpning av den nye tribunen: Den nye tribunen med garderobeanlegg sto klar til landskampene i oktober. Vi har fått et praktanlegg for spillere og tilskuere. Fram fotball har nå fasiliteter som legger til rette for sportslig vekst. Vårt anlegg blir lagt merke til av de som besøker oss.
 • Landskamper i Framparken: Fram fotball sto som vertskap da NFF arrangerte U19 landskamper i Sandefjord og Larvik. I tillegg til Norge var Georgia, Wales og Kosovo i gruppen. Det nye tribuneanlegget sto klart og kom virkelig til sin rett. Fram fikk supre tilbakemeldinger på både anlegget og gjennomføringen av kampene.
 • Etablert G19: I samarbeid med Stag har Fram i løpet av høsten etablert en G19 satsning. Nå skal vi etablere den viktigste utviklingsarenaen for unge spillere i Larvik. I desember har det vært over 20 spillere på prøvetreninger. Dette lover godt, og vi starter for fullt i januar.
 • Gatelaget: Vårt gatelag kan kalle seg Norges beste gatelag. I en turnering på Raufoss i november gikk Fram helt til topps etter seier 2-1 mot Odd i finalen. Vi er utrolig stolte over den prestasjonen, og dette er virkelig en fjær i hatten for hele klubben. Lagkaptein Tommy Bakke, resten av laget og støtteapparatet har virkelig skapt store øyeblikk både på og utenfor banen.
 • Nedrykk: I november ble det klart at vi må ta den tunge veien ned i 3. divisjon. Etter en kort periode med skuffelse er nå blikket rettet opp og Fram. Vi skal tilbake og vi skal markere oss i 2022. Vi fortsetter arbeidet med å bygge klubb og laget. Det blir mange høydepunkter i Framparken i 2022.
 • Økning: Håndballgruppa har hatt 35 % økning i antall spillere
 • Stor aktivitet på håndballbanen: Våre lag har over 100 håndballkamper i høstsesongen
 • Arrangørklubben Fram: Blitt kåret til sesongens arrangør av NHF
 • Smia: Pusset opp den gamle kiosken, som i dag går under navnet Smia
 • Samarbeid: Samarbeidsklubb med Runar håndball
 • G13 finale OBOS-cup: Fram møtte Storm til finale i OBOS-cup. Sterkt sølv av G13!
 • Strandkiosken til Fotball Barn & Ungdom holdt åpent i sommer så sant det var strandvær.
 • Miniturnering i fotball for 6 og 7-åringer i Larvik
 • God innsats: Fotball Barn & Ungdom er heiagjeng på A-lagskamper
 • Pallplasser i LM: Medaljer i Landsmesterskapet på skøyter i 14 års klassen med bronse på 500m, sølv på 1000m og 1500m, og fall på 3000m..
 • Sterk sesongåpning: Frams løpere i Norges Cupen på skøyter med flere personlige rekorder og sesongbeste.
 • Speedskating Results: Frams løper i klasse B1 er rangert som nr. 14 i verden på 3000m
 • Fritidsklubben SMIA for de mellom 10-16år åpnet 29.oktober med Halloween party m/DJ Frank. SMIA holder åpent hver tirsdag og onsdag med «Etter Skoletid», og det er «Åpen hall/Fritidsklubb» hver fredag. Tilbudet er støttet av BUFDIR, og gratis å delta i.