topp_banner

Norgescupen på skøyter

Skøyteløperne fra IF Fram har startet Norgescupsesongen svært lovende. Det ble satt personlige rekorder både under NC1 i Sørmarka Arena, Stavanger, og NC2 i Vikingskipet på Hamar.

Debuterer i Norgescupsammenheng: Filip Møller Nordal (15 år) er førsteårs Junior B-løper og har klart distansekravene for å kunne gå løp i Norgescupen. Juniorløperen har vist seg dispensasjonen fra NSF verdig, og har så langt satt solide personlige rekorder på samtlige distanser med serien 40,03 (500m), 1.18,17 (1000m), 2.01,44 (1500m) og 4.11,39 (3000m).

Lovende takter: Storebror Didrik har de siste par sesongene slitt med skader, men endelig ser det ut til at kroppen spiller på lag, og det løsner. Han gikk inn til ny personlig rekord både på 3000m med 3.57,94 og 1.54,77 på 1500m. Det er gledelig!

Didrik Møller Nordal (21 år) kombinerer satsing på skøyter og studier på NTNU Gjøvik.
Foto: EF SPORTSFOTO

Nye Mjøsteam: I mangel på is og anlegg i Larvik har gutta med «Fram-flagget» på brystet valgt å flytte til Hamar, for å kunne kombinere satsing på skøyter og skolegang.

Nye Mjøsteam – satsingslag på Hamar i regi av Eskil Ervik og Hamar IL