topp_banner

0 – 0 HJEMME MOT LEVANGER

Lagene med hver sin omgang

Startoppstilling: ((1) Anders Klemensson, (2) Fender Batu Jaquesson Sowe,, (3) Thomas Eeg Kongerud, (25) Sebastian Pop, (7) Erik Nordengen, (17) Jonas Bruusgaard, 18) Daniel (Flaathe-Simonsen, (Petter Nilssen Einarson)(30) Herman Solberg Nilsen, (20) Musa Joof Dubois og (28) Shaft Keith Brewer Jr.

Det ble et både spille- og sjansemessig jevnt oppgjør i Framparken onsdag ettermiddag. Det var trønderne som startet best og i 15. min. fikk kampens første store målsjanse. Skuddet ble imidlertid reddet av Anders, som igjen skulle levere en meget god kamp i mål og var sikkerheten selv i feltarbeidet nok en gang!

I 28.min. var Thomas en reddende engel da han stoppet en Levanger-spiller på vei alene mot Anders! Vår sisteskanse fikk så igjen vist sine keeperegenskaper da han i 30.min. fikk slåtte en farlig heading til corner.

Mot slutten av omgangen kom frammane til sin første store målsjanse ved Erik, som gikk solo innenfor 16-meteren. Det avsluttende skuddet fra kort hold ble imidlertid reddet av keeper. Gjestene kom så til en ny stor målsjanse før Musa i 44.min. gjorde Levanger-forsvaret svimle innenfor 16-materen, men avsluttet med et skudd som ble altfor svakt og keepermat.

Dermed 0 – 0 ved pause etter en nokså jevnspilt omgang der Levanger hadde de fleste store sjansene. Det hadde derfor ikke vært ufortjent med trønderledelse halvveis i kampen.

Levanger åpnet også bet etter pause. Guttene våre tok imidlertid etter hvert over mer og mer av spillet, selv om de store sjansene lot vente på seg. Først da ca. halvtimen gjensto, kom frammane til 2 store målsjanser – begge ved Shaft.

I 62. min. ble han med et skreddersydd framspill av Thomas spilt fri alene med keeper innenfor 16-meteren. Han klarte imidlertid ikke å overliste trøndernes sisteskanse. 4 minutter senere var det Herman som var presis servitør fra venstrekanten, men denne gang ble det stolpetreff for Shaft.

I 68.min. kom Marius (Jacobsen) inn for Petter og i 76.min. Julius (Alexander Myrbakk) inn for Daniel Det ble ingen mål i Framparken denne onsdagen, og dermed det igjen poengdeling for guttene våre. Helt OK! Levanger var best før pause og frammane etter!

Dermed har guttene våre tatt 4 av 6 mulige poeng mot både Kjelsås og Levanger i årets serie!

Øvrige resultater: Arendal – Sotra: 4 – 1, Egersund – Vard og Skeid – Fløy:

Nardo – Øygarden er utsatt, og Rosenborg 2 – Odd 2 og Notodden – Kjelsås spilles torsdag.

Dette innebærer uforandret topp og bunn og Fram opp på den øvre tabellhalvdelen med sin 7. plass.