topp_banner

1 – 1 BORTE MOT KJELSÅS

Frammane heldige som fikk med seg ett poeng hjem!

Startoppstilling: ((1) Anders Klemensson, (2) Fender Batu Jaquesson Sowe,, (3) Thomas Eeg Kongerud, (25) Sebastian Pop, (6) Shariff Cham, (7) Erik Nordengen, (15) Marius Jacobsen (18) Daniel Flaathe-Simonsen, (30) Herman Solberg Nilsen, (20) Musa Joof Dubois og (27) Sanel Bojadzic

Ikke uventet viste det seg lørdag for vanskelig for guttene våre å gjenta seieren hjemme over Kjelsås på oslolagets egen bane. Etter en 1. omgang både spille- og sjansemessig dominert av Kjelsås, gikk lagene til pause på stillingen 0 – 0. Noe frammane kunne prise seg lykkelige over, for det var noe tamt og halvhjertet over guttene våre før pause. De hadde faktisk ikke en eneste skikkelig avslutning på mål!

Kjelsås, på sin side, hadde 6 store sjanser, og Anders måtte flere ganger ta fram sine beste keeperegenskaper for å stoppe pågående verter! I motsatt ende av banen hadde sikkert hjemmelagets sisteskanse en av sine roligste dager på jobben! Det hadde følgelig ikke vært noe å si på om Kjelsås hadde ledet med et par mål ved pause!

I 52.min: fikk Jacob Hanstad løpe alene fra midtstreken med ballen, inkludert et fall, og brukte frammane som rundingsbøyer før han fra 16-meteren sørget for 1 – 0 til hjemmelaget med en velplassert markkryper inne ved stolperoten!

Dette så ut til å «vekke» guttene våre! Sanel kom i 55. min. til en stor mulighet, men skuddet fra kort hold ble avverget til corner av hjemmelagets keeper. 2 minutter senere kom Erik til skudd fra nesten samme posisjon – med samme resultatet.

Mens frammane før pause hadde mer enn nok å gjøre med å holde stand mot et pågående, Kjelsås-lag, viste de seg nå spillemessig fullt på høyde med vertene. De var nå inne i en periode der de satte hjemmelaget under press. I 62. min. – i et flott angrep – gikk Musa over ende innenfor 16-meteren, nesten nede ved dødlinjen. Dommeren blåste straffespark, til store protester fra hjemmelagets. Etter at dommeren hadde konferert med linjemannen, kunne så Erik utligne til 1 – 1 fra straffemerket.

Spillet bølget så fram og tilbake. Haakon gjorde i denne kampen bare ett bytte. Det skjedde i 81. min. da Petter (Nilssen Einarson) kom inn for Daniel. 2 minutter på overtid var Kjelsås svært nær å beholde alle 3 poengene da ballen på en heading nærmest strøk nettveggen!

Et nokså heldig poeng til oss, altså – og mye takket være storspillet til Anders!

Øvrige kamper:

Levanger – Rosenborg 2: 5 – 1, Vard – Skeid: 0 – 1, Øygarden – Egersund: 0 – 0, Fløy – Arendal: 2 – 2 og Sotra – Nardo: 3 – 1

Skeid overtok tabelltoppen og Sotra sendte Nardo under nedrykksstreken.