topp_banner

Fram informerer: Fram – Egersund, onsdag 28/7 kl. 18.00

På bakgrunn av hendelse med med rasistisk tilrop i hjemmekampen mot Vard har NFF i tillegg til bot, idømt at Fram må spille en hjemmekamp med halv publikumskapasitet under gjeldene smittevernsforhold. Fram tar avstand fra denne type adferd som skjedde under kampen, det er langt unna hva vi som en inkluderende klubb står for. Informasjon om utestengelse av berørt person og andre tiltak er tidligere kommunisert ut av klubben. NFF sin informasjon om saken ligger under.

Praktiske konsekvenser for onsdagens kamp 28/7:
– Alle sesongkortholdere er garantert å komme inn på kampen, så sant de er ankommet innen 25 min før kampstart.
– Alle med sponsorkort er garantert å komme på kamp, så sant de er ankommet innen 25 min før kamp.
– Det vil bli solgt kampbilletter/enkeltbilletter fortløpende fra 70 min før kamp, og hele tiden fram mot kampstart. Det vil være billetter til salgs.
– Det vil kun være to kohorter imorgen onsdag, slik at all inngang til stadion vil skje via hovedinngangen. Hovedtribune venstre kø, Jernbane tribune høyre kø.
– Man holder seg i sin kohort under kampen.
– Er man sesongkortholder og ikke skal på denne kampen meld gjerne ifra til Rune Holst Bloch, mob: 90 07 53 86, daglig-leder@iffram.no , så hjelper du klubben og andre supportere som kan få billett.
– Husk å heie for to, siden det er halv tilskuerkapasitet
Bot og tapte publikumsinntekter har en økonomisk konsekvens for klubben som må dekkes inn på andre måter. Der vil vi komme tilbake med tiltak. God kamp, måtte det beste hjemmelaget vinne.
Sees i Framparken.

https://www.fotball.no/…/fram-far-straff-etter…/