topp_banner

1. runde NM: Flint-Fram | Forhåndssalg av billetter bortesupportere

IF Fram har mottatt informasjon fra Flint angående Cup-kampen 25.07.

Da nærmer det seg 1. runde av NM og vi i Flint gleder oss til å ønske Fram velkommen til oss her på Flint Esso Arena. I disse Covid-tider så er det flere praktiske hensyn å ta, blant annet dette med kohorter. Det er ønskelig at bortesupportere organiseres som en egen kohort. Vi har satt av en egen seksjon til dere – se vedlagte oversikt over vårt anlegg. Dere er plassert i sone 2. Dessverre så er det ingen sitteplasser på denne siden. Vi har nylig måttet demontere tribunen av sikkerhetshensyn, men det er mange ståplasser, mulighet til å sitte på en gressvoll og et asfaltert område hvor det er mulig å ha med campingstoler e.l.

Flint Esso Arena

Fram-supporterne bes om å gå direkte til denne sonen. Våre kampverter vil også være behjelpelige med informasjon. Publikum på den siden av banen bes også benytte kiosk og WC i bygget markert med B på oversiktskartet. Kiosken vil ha flere luker, og en egen luke vil være forbeholdt bortesupportere.

Billetter:

Vi ber om at bortesupportere kjøper billett til kampen på forhånd. Vi har i første omgang holdt av 100 billetter til Fram-fansen. Billettene kjøpes via vårt klubbsystem Rubic.

 • Billett koster kr 50,-. Barn (under 18) har gratis inngang.
 • Billetter må forhåndskjøpes via denne lenken: https://app.rubic.no/Public/Events/2129
  • Merk at man må kjøpe en og en billett dersom man skal kjøpe til flere og man må registrere navn, adresse, kontaktinfo mm for hver kjøper. Det er ikke nødvendig å opprette bruker, det steget kan man hoppe over.
  • Barn må også «kjøpe billett» slik at vi får kontaktinformasjon og registrert dem 
  • Ubenyttede billetter refunderes ikke. 
  • Vennligst fremvis bekreftelse på kjøp til billettselger ved ankomst.
  • Vi kan ikke garantere plass til bortesupportere som ikke har kjøpt billett i forkant.
  • Frist for å kjøpe billett er fredag 23. juli.

Registrering:

Alle besøkende ved anlegget må registreres. De som har forhåndskjøpt billett er registrert. Øvrige må registreres ved ankomst.

Parkering.

Det finnes to ankomster til vårt anlegg. Vi ønsker at alle bortesupportere ankommer anlegget via Ulvikveien. Her har vi tre parkeringsplasser. En ved siden av sandvolleyballbanen, en ved Tolvsrød Barnehage og en stor ny parkeringsplass ved siden av vår andre kunstgressbane. Merk at parkeringsplassen i Flintveien er forbeholdt funksjonærer og kun biler med parkeringstillatelse kan stå der. Vårt anlegg ligger i et boligfelt, og av hensyn til våre naboer og trafikksikkerheten ønsker vi all parkering på andre siden av anlegget. Vi setter pris på om dere kan kommunisere dette ut til deres supportere.

Veibeskrivelse Google Maps

Les mer om parkering ved Flint her: https://www.flintfotball.no/2021/07/08/nyhet-stor-parkeringsplass-med-ankomst-ulvikveien/