topp_banner

1 – 2 BORTE MOT ARENDAL

Serielederne måtte slite til siste sekund fore seieren!

Startoppstilling (1) Anders Klemensson, (2) Fender Batu Jaquesson Sowe (3) Thomas Eeg Kongerud, , (15) Marius Jacobsen, (30) Herman Solberg Nilsen (6) Shariff Cham, (7) Erik Nordengen, (17) Jonas Bruusgaard, (19) Adrian Amundsen Bergersen, (20) Musa Joof Dubois og (28) Shaft Keith Brewer Jr.

Ikke uventet måtte frammane reise poengløse fra Arendal denne torsdagskvclden. I motsetning til i fjor kunne de imidlertid denne gang reise hjem med løftet hodet etter en meget spennende, jevnspilt, fartsfylt, sjanserik og underholdende kamp. Når det er sagt, var det ikke direkte ufortjent at poengene også denne gang ble værende igjen i Arendal.

Det var hjemmelaget som åpnet best, med trykk mot Fram-målet – men uten å skape noen store målsjanser. Det var det bare guttene våre som gjorde den første halvdelen av omgangen. I 4.min. fikk vi kampens første store sjanse da Adrian dro til med et skudd fra 16-meteren som keeper måtte gi retur på. Den sendte Shaft på volley i nettveggen, like utenfor stolpen! To minutter senere fikk vi en ny stor sjanse etter et frispark.

I 24. min kom så Arendal til sin første skikkelige sjanse. Den innledet en periode der hjemmelaget satte frammane under press og spilte seg fram til et par store sjanser til. Guttene vår kom imidlertid tilbake, og i 37. min. ble Marius spilt fri innenfor 16-meteren i et flott angrep. Avslutningen ble imidlertid for dårlig. To minutter senere kom Jonas utenfor 16-meteren til med et lavt skudd som keeper måtte ut i strekk for å slå til corner.

Det var derfor en kalddusj da et hjemmepublikum i et antall av nærmere 1000 i 41. min. kunne slippe jubelen løs! Et for anledningen nokså stillestående Fram-forsvar ga Andreas Hellum anledning til å putte ballen i nettet fra 5-meteren. To minutter senere var hjemmelaget nær å øke ledelsen.

Da Hellum i 48. min la på til 2 – 0 etter pause, trodde nok de fleste på Norac stadion at det var «game over» for gjestene fra Larvik. Men frammane kom tilbake og skapte ny spenning i kampen bare 3 minutter senere. Og det var kapteinen selv – Erik – som med en velplassert markkryper i motsatt hjørne avsluttet et fint Fram-angrep

I 60. min. kom Julius Alexander (Myrbakk) inn for Musa og Sanel (Bojadzic) inn for Adrian. I 73. min. kom så Danirl (Flaathe-Simonsen og Andreas (Malde Breimyr) – inn for Jonas og Shaft.

I 79. min. burde Sanel ha utlignet da han i flott posisjon ved bakre stolpe heade ballen like utenfor! Spillet bølget fram og tilbake de siste minuttene av kampen – med hjemmelaget som det mest sjanseskapende. Nærmest nettkjenning var Arendal i 90. min. Frammane holdt imidlertid spenningen i kampen ved like helt fram til dommeren blåste av kampen

Rundens øvrige kamper:

Skeid – Nardo: 2 – 1, Vard – Egersund: 1 – 1, Øygarden – Sotra: 4 – 0, Kjelsås – Notodden: 3 – 2, Rosenborg 2 – Levanger: 5 – 2 og Odd 2 – Fløy: 0 – 0

Rundens overraskelse var vel Rosenborgs 2´s store seier over Levanger – noe vi skal merke oss før frammanes kamp søndag mot nettopp Rosenborg 2 i Framparken! Ellers troner nå Arendal alene på toppen av tabellen som eneste lag uten poengtap i år!

Pl.       Lag              Kamper  Seire    Uavgj.  Tap        Målforskj.   Poeng

01      Arendal               5          5          0          0          12 – 03.         15

02      Egersund             5          4          1          0          13 – 03          13

03      Skeid                  5          3          0          2          10 – 04           9

04      Levanger             5          3          0          2          17 – 14           9

05      Vard                   5          2          2          1          06 – 02           8

06      Øygarden            5          2          1          2          08 – 05           7

07      Notodden             5          2          0          3          09 – 10           6

08      Kjelsås                4          1          0          3          07 – 11            6

09      Odd 2                  5          1          2          2          05 – 06           5                            

10      Fram                   5          1          2          2          05 – 09            5

11      Rosenborg 2        5          1          1          3          06 – 11            4

12      Sotra                   5          1          1          3          04 – 13            4

13      Nardo                  5          1          1          3          04 – 13            4

14        Fløy                    5       0          3           2          04 – 06    3