topp_banner

Lokal unggutt med ny 2 års kontrakt med Fram

Marius Jacobsen gleder seg til å jobbe knallhardt for å ta nye steg sammen med laget.

Fram og Marius Jacobsen (20) har signert ny 2 års kontrakt. Marius fikk sitt gjennombrudd i Fram ifjor, da han spilte samtlige seriekamper bortsett fra siste serierunde, da han var ute med skade. Han viste seg som et stort aktivum på sin backposisjon, og bidro også godt offensivt med fart og innlegg. Både Fram og Marius gleder seg til fortsettelsen, hovedtrener Haakon Lunov ser stort utviklingspotensial for Marius. «En moderne kantspiller som kan benyttes i flere ledd på banen, han ønsker utvikling, samt bidrar godt inn i laget både på og utenfor banen. Vi er trygge på at Marius vil ta nye steg i 2021».

Marius har både vært tålmodig og utålmodig, han har skaffet seg god spiller erfaring, samtidig som han har ønsket hardt å utvikle seg videre gjennom trening. «Hans utvikling de siste årene viser hvordan spillere kan utvikles i Larviksfotballen, effekt av godt samarbeid mellom klubbene, at trenere snakker sammen og lar spillere for eksponering på riktig nivå» sier Fram sin styreleder Peder E. Farmen. Samtidig må selvsagt spilleren selv, ønske å legge ned jobben som trengs. 

Marius er en lokal unggutt og har Stag som opprinnelig moderklubb. Han kom til Fram før 2019 sesongen og ble som en del av samarbeidet med Halsen utlånt dit. Dette var nyttig for Halsen, samtidig som Marius fikk godt med spilletid, utviklet seg godt og dermed var bedre rustet til å kunne ta steget videre til Fram. I fjor ønsket Marius å ta steget og sloss om plass i Fram-troppen, han grep sjansen. Marius signerer nå 2 års proffkontrakt. «Marius var kanskje den spilleren som utviklet seg mest i fjor, så dette kan bli spennende» sier sportslig leder Jostein J Aksnes. Samtidig er Marius klar over hva som må jobbes ytterligere med, som også er en god holdning å ta med seg. 

«I Marius vet vi at vi får en spiller som vil bære Fram-drakta med stolthet. Marius har stort uforløst potensiale som fotballspiller og høyre back. Han vil få brukt for og skal videreutvikle sine offensive egenskaper og gode innleggsfot, sammen med et brennende hjerte for å bli bedre hver dag.» avslutter trener Haakon Lunov. 

Vi gleder oss til sesongen, stå på Marius.  

 
Kontaktpersoner: 
Haakon Lunov, Hovedtrener, Mob: 95 76 63 53
Jostein J. Aksnes, Sportslig leder, mob 94 15 30 70