topp_banner

Stavanger Open – sesongåpning skøyter

Etter en ukes intens treningssamling på is i Stavanger i høstferien, ble det hele toppet med skøyteløp både lørdag og søndag. IF Fram stilte med to løpere under sesongåpningen i Sørmarka Arena, og selv med beina stinne av trening viste de meget lovende takter! Filip Møller Nordal (Junior C/14år) gikk to distanser, og satte nye personlige rekorder både på 500m med tida 41,97 og 2.09,16 på 1500m. Han var veldig godt fornøyd med dette! Storebror Didrik (Senior/20år) gikk også to distanser, og viste med sine prestasjoner denne helga at formen er i anmarsj. Didrik gjennomførte to gode løp og noterte seg med 1.56,78 på 1500m og 4.02,67 på 3000m. Neste løp er om to uker, med Norgescup-åpning i Sørmarka Arena, Stavanger og Hamar Open i Vikingskipet

På bildet: Filip Møller Nordal. Foto: EF Sportsfoto