topp_banner

Kristoffer legger opp

Gratulerer med dagen og takk for innsatsen i Fram!

På bursdagen til Kristoffer, så har vi satt sammen noen gode bilder fra hans aktive karriere. Årets kaptein gir seg som kjent etter 9 minnerike sesonger i Framdrakta. I Kristoffers debutssesong i 2011, ble bare kamper med kort eller scoring loggført hos NFF, så han har flere kamper enn de 111 han står loggført med. Kristoffer har gått foran, stått opp for klubben i sitt hjerte både på og utenfor banen, og avsluttet sin karriere i Framdrakta som kaptein. I en merkelig sesong var det flott øyeblikk å se Kristoffer lede et lag som spilte med hjertet utenpå drakta, og nedkjempet Notodden i siste serierunde. Perfekt avslutning; Kaptein, seier og gult kort. Seiersbildet etter kampen sier alt, dette betyr noe, han står på for laget. Samtidig ble det mye skader og bare 6 kamper iår, som var medvirkende årsak til at kapteinen nå valgte å takke av.

Kristoffer debuterte for Fram borte mot Skeid på Bislett i serieåpningen i 2011. Det har vært mange gode medspillere, og mange spennende motstandere gjennom 9 sesonger. I 2012 var det Thomas Bjerkholdt Ohnstad som var kaptein, Mathias Raade Olsen stod i mål. I 2014 stod Kenneth Stenhild Nielsen i mål, Jonas Westmark var kaptein. Haakon Gulla Pedersen var en av spillerne som jublet sammen med Kristoffer. 4 mål har Kristoffer scoret i Fram drakta, han samlet også inn 28 gule kort, så mange tette dueller har det nok vært. (+ et rødt for Fram 2 i 2011??). Første Framscoring kom borte mot Byåsen i 2017. Kristoffer scoret 0-1 i 4-2 seier. Kenneth stod i mål, Andreas Drugge var kaptein og Mats Skårdal var en av gratulantene. Siste Framscoring var 1-2 reduseringen hjemme mot Mjølner ifjor høst, i en minnerik snuoperasjon til 4-2 seier.

God innsats, tette dueller, oppofrende og spiller for laget er gode karakterestikker av Kristoffer. Årets Framgutt i 2018. Han legger opp som spiller, men vi håper på godt samarbeid med Kristoffer videre i en eller annen rolle rundt Fram, som passer hans sivile situasjon. Gratulerer med dagen Kristoffer og takk for 9 fine år i Fram drakta.

EN HILSEN FRA TOLLEF TIL FRAMMANE:

Kjære alle Framvenner,

En god ting tar som regel alltid slutt og nå er det min tur til å ta farvel som spiller for klubben som etter hvert har blitt MIN klubb – og det er jeg evig takknemlig for.

Gjennom 9 år så møter man mange mennesker og jeg vil takke dere alle for å ha gjort reisen min som Framspiller helt uforglemmelig. Alle supportere, spillere, trenere, frivillige, ansatte og sponsorer som har vært med opp gjennom – Tusen takk!

Spill i PostNord-ligaen krever mye tid og innsats, og det er utfordrende å kombinere dette med full jobb og en rolle som nybakt far. Derfor har jeg konkludert med at det er bedre at klubben får inn nye, sultne spillere med friskere bein enn mine.

Så får vi se hva tiden bringer, men jeg vil alltid være en del av Fram. Det er mange positive prosesser på gang i Fram nå. Når vi møtes på første hjemmekamp neste år – over en kaffe hos kioskdamene eller en burger fra Tom Jarle og gjengen hans – er jeg sikker på at Fram stiller et slagkraft lag.

Tusen takk for alt dere har gitt meg gjennom 9 fantastiske år!

Tollef, kaptein Fram 2020