topp_banner

Ørjan Berg Hansen ansatt som ny hovedtrener i Fram.

Fram har i dag blitt enig med Ørjan Berg Hansen (36) om at han midlertidig overtar som hovedtrener i Fram. Ørjan Berg Hansen har tidligere vært sportslig leder i Fram fra 2016 til 2019. Ørjan var hovedtrener i Fram, sammen med Jostein Aksnes høsten 2018, da klubben gjorde et sterkt comeback.

Ørjan ser fram til å jobbe sammen med assistent trener Andreas Drugge som han kjenner fra tidligere som spiller. Ørjan har også ønsket at sportslig leder Jostein Aksnes skal delta mer aktivt på treningsfeltet, så Jostein vil også bistå i trenerteamet. De er alle meget motiverte for oppgaven og ser godt potensiale for å få til gode prestasjoner sammen med spillergruppen.

Ørjan er for tiden bosatt i Madrid med sin samboer Tone i forbindelse med hennes jobb på den Norske ambassaden i Spania, men tar på seg denne oppgaven for å bidra i Larviksfotballen, og med stort ønske om at Fram skal ha et godt fundament å bygge videre på.

«Jeg har fulgt med på Fram fra utsiden og har tro på at vi skal klare å snu dette sammen. Det er for meg ingen tvil om at denne spillergruppen har mye mer i seg enn hva de har levert av resultater i år. Nå gjelder det å fokusere på hva vi kan gjøre for å løfte prestasjonene og slutte med bortforklaringer. Først og fremst skal vi tydeliggjøre rollene og den felles forståelsen i alle faser av spillet» sier Berg Hansen. «Når jeg nå var i Norge, og forespørselen kom, tente jeg på utfordringen, samtidig som jeg er brennende opptatt av at Larvik skal ha et bra fotball-lag.

«Dette er en god og riktig løsning for Fram, vi får inn ny stemme på feltet, med tydelig plan på hvordan trenergruppa og laget skal løse oppgaven. Han kjenner klubben og deler av spillergruppen. Vi har knapt med tid, og trenerteamet trenger ikke bruke tid på å bli kjent med klubben og hverandre.» Sier styreleder Peder E. Farmen. «Ørjan som hovedtrener har vært vårt foretrukne alternativ når vi skulle se etter løsning.»

«Det er en løsning som kler Fram, vi bygger videre på det arbeidet klubben har jobbet etter spillemessig i det siste» istemmer Ronny Michelsen. «Vi er meget fornøyd med at Ørjan, Andreas og Jostein er klare og motiverte for denne utfordringen. Alle med store Framhjerter og som vet hva som må til for at vi skal lykkes»

«Fokuset nå er en kamp av gangen, men det starter med treningshverdagen; trenerne og spillerne må stå i det samlet. Så håper vi å se en topp motivert gruppe, og at Fram etter hvert skal klatre på tabellen.»  Avslutter styreleder Peder E. Farmen

Kontaktpersoner:

Peder E. Farmen, styreleder Fram Larvik Fotball. Mobil: 90 17 19 03 Ronny Michelsen, nestleder Fram Larvik Fotball, Mobil 92 30 32 35