topp_banner

2 – 2 HJEMME MOT ODD 2

Startoppstilling: (24) Anders Klemensson, ((14) Mats Diego Skårdal, (15) Marius Jacobsen, (22) Shaft Keith Brewer Jr, (26) Adrian Aleksander Hansen, (5) Jonas Austin Pereira, (7) Erik Nordengen,  (18) Ayub Mhamed Tazouti-Ghellam, (19) Adrian Amundsen Bergersen, (10) Sindre Osestad. og (19)  Mame Mor Ndiaye.

Mandag gjorde Ørjan (Berg Hansen) på kort varsel comeback som Fram-trener da guttene våre møtte Odd 2 i Framparken. Skienslaget hadde for øvrig – med ett unntak – hele innbytterbenken fra  Eliteseriens tabelltreers kamp mot Stabæk søndag. med i startoppstillingen.

Det var Odd 2 som kom best i gang i Framparken lørdag, og allerede etter 9 minutter kunne oddrekruttene notere seg for årets første mål på bortebane (!!). Filip Rønningen Jørgensen fikk stå umarkert på et hjørnespark og heade ballen i mål. Dermed 0 – 1 på måltavla!

Først i 26. min. kunne vi notere frammanes første skikkelig målsjanse, med et skudd fra Erik. 2 minutter etter avverget Anders en farlig sjanse med. Minuttet etter var det frammanes tur – med en STOR dobbeltsjanse etter fint angrepsspill med innlegg foran mål. Der skled Mame da han skulle putte ballen i nettmaskene et par meter fra mållinjen. Bakfra kom så Ayub og klemte til – men bommet dessverre stygt på etasjehøyden!

Bortsett fra en skummel dupper fra Odd 2, var det hjemmelaget som sto fro de farligste sjansene det siste kvarteret før pause. Først med et turboraid av Sindre i 39. min. med en avslutning mellom beine på Odd 2- forsvaret som keeper imidlertid ikke lot seg lure av! I 45. min. hadde vi nok en kjempesjanse som ble reddet på streken av Odd-forsvaret. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0 – 1.

2. omgang skulle bli dominert av guttene våre. I 49. min. utlignet Jonas på straffespark etter felling av Erik innenfor 16-meteren. Oppildnet av dette presset frammane på og kom til flere store sjanser. Blant annet fikk de i 60. min. en scoring annullert på grunn av frispark.

Stikk imot spillets gang, fikk vi så i 75. min. nærmest en blåkopi av gjestenes scoring i 1. omgang. Denne gang var det Thomas Hallstensen som på et hjørnespark –  gjestenes første store sjanse etter pause – umarkert fikk heade ballen i mål – og 1 – 2 i Framparken.

Jakob (Maslø Dunsby) hadde i 61. min. kommet inn for Adrian B, og i 82. min. kom han seg i skuddposisjon like innenfor 16-meteren og curlet ballen i motsatt hjørne – tett ved stolpen. En flott scoring og dermed 2 – 2!

Etter sin spille- og sjansemssige dominans etter pause burde frammane ha vunnet denne kampen. Mame var svært nær å sørge for dette 5 minutter før ordinær tid, men i god posisjon skjøt han dessverre rett på keeper. Dermed endte bunnoppgjøret 2 – 2.

Øvrige kamper: Sotra – Bærum: 1 – 1, Vard – Fløy: 1 – 1, Arendal – Notodden: 3 – 1, Nardo – Asker: 1 – 1, Bryne – Levanger: 4 – 2, Fram – Odd 2: 2 – 2 og Egersund – Rosenborg 2: 4 – 0

Dermed overtok Bryne igjen tabelltoppen, mens frammane fremdeles har 8 poeng opp til sikker plass!

Pl.     Lag           Kamper     Seire    Uavgj.    Tap     Målforskj.   Poeng

01      Bryne               11           8          2          1          31 – 15         26

02      Vard                11           8          1          2          26 – 07        25

03      Fløy                 11           5          2           3          17 – 11        20

04      Sotra                11           6          2          3          16 – 14        20

05      Egersund          11           5          2           4          25 – 15        17

06      Arendal            11           5          2          4          19 – 10        17

07      Asker               11           4          5          2          14 – 12        17

08      Levanger          11           4          4          3          17 – 15        14*

09      Notodden         11           4          1          6          12 – 20        13

10      Nardo               11           2          5          4          10 – 17        11

11      Bærum             11           1          7          3          12 – 14        10

12      Rosenborg 2     11           3          1          7          12 – 23        10

13      Odd 2               11           1          3          7          07 – 22          6

14      Fram                11           0          3          8          11 – 34          3

*   (Levanger fratrukket 2 poeng før seriestart!)