topp_banner

0 – 4 HJEMME MOT EGERSUND

Nok en kamp med utvisning og kort- i stedet for poengsanking!

Startoppstilling: (24) Anders Klemensson, (8) Andreas Malde Breimyr, (14) Mats Diego Skårdal, (17) Danilo Kuzmanovic, (26) Adrian Aleksander Hansen, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (6) Kristoffer Tollefsen, (10) Sindre Osestad, (15) Marius Jacobsen, (18) Ayoub Mhamed Tazouti og (11) Mame Mor Ndiaye .

Ikke uventet ble Egersund for sterke for guttene våre i lørdagens kamp i Framparken. Etter litt fram og tilbake koblet gjestene et grep om kampen, og i 15. min. tok de ledelsen på straffespark ved Sumareh.

I 28. min. måtte Kristoffer grunnet skade gi seg. Dermed fikk 18 år gamle Martin Andersen – på utlån fra Sandefjord, men fra Halsen -– sin debut i framdrakta. I 30. min. ble det så 0 – 2 da et passivt forsvar slapp til broren til Andreas – Henrik Breimyr! – som fra kort hold fikk headet ballen i mål  etter corner.

2 minutter senere var frammane kanskje heldig som slapp nok et straffespark. Tidligere nevnte Sumareh  gikk nemlig over ende innenfor 16-meteren vår, men dommeren  vinket spillet videre. De siste 10 minuttene av omgangen fikk vi se guttene våre mer som vi ønsker dem foran motstanderens mål og var svært nær en redusering.

Frammane åpnet best etter pause og hadde i løpet av omgangens første 5 minutter 2 store målsjanser. I 55. og 66. minutt fulgte så to store til gjestene i en omgang der guttene våre var bra med i banespillet.

Håpet om poeng sloknet imidlertid kvarteret før slutt da Mats helt unødvendig pådro seg sitt andre gule kort for dagen. I andre kamp på rad måtte frammane dermed avslutte med en spiller mindre på banen! Resten av kampen hadde gjestene full kontroll! Egersund økte ledelsen til 3 – 0 i 82. min. før rogalendingene 3 minutter på overtid sørget for våre gutters andre 0 – 4 tap på rad. En fullt fortjent seier til ”tigrene”.

Også denne gangen pådro frammane seg 6 gule og ett rødt kort: Andreas, Danilo, Adrian, Kristoffer – og Mats, som med sine 2 også fikk se det røde og må stå over bortekampen mot Bryne! Fortsetter denne tendensen, kan det koste oss dyrt! SKJERPING, gutter!!

Øvrige resultater: Nardo – Bryne: 2 – 3, Asker – Bærum: 2 – 1, Vard – Sotra: 0 – 1, Levanger – Arendal: 0 – 2 og Notodden – Odd 2: 1 – 0. Fløy – Rosenborg 2 spilles mandag. Sotra sto for rundens overraskelse med sin seier i Haugesund. Det gir følgende tabell:

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01      Arendal            03           3          0          0          07 – 00        9

02      Bryne               03           2          1          0          07 –  04        7

03      Sotra                03           1          1          0          04 – 02        7

04      Vard                03           2          0          1          08 – 02        6

05      Egersund          03           2          0           1          08 – 04        6

06      Asker               03           1          2          0          04 –  03        5

07      Notodden         02           0          1          1          00 – 03        4

08      Fløy                 02           1          0           1          05 – 03        3

09      Bærum             03           0          2          1          01 – 02        2

09      Nardo               03           0          1          2          02 – 04        1

11      Rosenborg 2     02           0          1          1          01 – 05        1

12      Odd 2               03           0          1          2          01 – 06        1

13      Levanger          03           0          2          1          01 – 03         0*

14      Fram                03           0          0          3          02 – 11        0

NB! Levanger er, grunnet økonomien, fratrukket 2 poeng!