topp_banner

0 – 4 BORTE MOT ARENDAL

Frammane sjanseløse mot opprykksfavorittene!

Startoppstilling: (24) Anders Klemensson, (8) Andreas Malde Breimyr, (14) Mats Diego Skårdal, (17) Danilo Kuzmanovic, (20) Nicolai Bak Grassi Johannessen, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (6) Kristoffer Tollefsen, (10) Sindre Osestad, (13) Jakob Maslø Dunsby, (18) Ayoub Mhamed Tazouti og (11) Mame Mor Ndiaye .

Poeng hjem til Larvik var ikke forventet i lørdagens kamp på Sørlandet. Overraskende var imidlertid klasseforskjellen på de to lagene i Arendal. Hjemmelaget var nærmere  6 – 0 og det som verre er, enn guttene våre redusering!  Frammane hadde én – EN – avslutning på mål, for øvrig et ufarlig skudd i 2. omgang som vertenes keeper enkelt tok seg av.

Allerede i kampens andre minutt var frammane svært nær å kopiere selvmålet fra Framparken forrige lørdag. Denne gangen sto imidlertid beinet til Anders i veien! Etter flere store Arendal-sjanser sørget i 18. min. en for oss ikke ukjent Omar for en fortjent ledelse til hjemmelaget.

Frammane kom nå litt mer med i banespillet – men uten å komme til farlige avslutninger. Det ble for puslete, upresist og tannløst. ! 36. min. kunne vi så notere vår største målsjanse i kampen – typisk nok, skapt av vertene selv! En mislykket klarering i eget forsvar gjorde at Arendals keepere for første og eneste gang i kampen måtte ut i full strekk for å slå ballen til corner.

På overtid – rett før lagene gikk til pause – ble det så 2 – 0 på en omdiskutert situasjon! Fabian Ness fikk en løpeball med Andreas i hælene. Anders sto ute ved straffemerket. I situasjonen som oppsto gikk Anders og Ness over ende i møtet med hverandre. Mens Anders lå skadet, fikk Ness i liggende stilling beinet ballen  inn mot det tomme målet. Den traff stolperota og rullet på mållinjen (!) inntil den via motsatt stolperot spratt inn i mål! Tross sterke protester fra guttene vår, godkjente dommeren målet etter å ha snakket med linjevakten. Straks etter at Anders etter noen minutter var kommet seg på beina igjen, rakk dommeren så vidt å blåse spillet i gang igjen fra midtstreken før pausesignalet gikk.

2. omgang ble en stor skuffelse for dem av oss som hadde et håp om at guttene våre skulle kunne snu kampen! Hjemmelaget hadde nemlig full kontroll og sto for alt av store målsjanser! I 54. min. kom frammanes tidligere nevnte enste avslutning på mål. Straks etter gikk Andreas for andre gang i kampen ned for telling og måtte i 56.min. erstattes av Erik Nordengen.

Med nettkjenninger i 64. og 76. min. gikk hjemmelaget opp i 4 – 0, som ble sluttresultatet. Det var – når sant skal sies – ikke ett mål for mye. Arendal hadde nemlig 10 store  målsjanser i tillegg, men Anders var både god og heldig i mål! Guttene våre klarte altså denne gangen ikke å skape en eneste stor sjanse foran motstanderens mål!

Ellers pådro frammane seg 6 gule kort (Mats, Kristoffer, Sindre, Jakob og Ayoub)  og et rødt. Sistnevnte farge var det Jakob som fikk da han i 82. min. med sitt andre gule for dagen kunne ta en tidlig dusj – og dermed må stå over neste kamp hjemme mot Egersund!

Øvrige resultater: Bærum – Levanger: 0 – 0, Bryne – Fløy: 3 – 1 (Etter Fløy-ledelse), Egersund – Notodden: 3 – 0 og Sotra – Nardo: 0 – 0. Tabell før rundens to gjenstående oppgjør mandag:

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01      Arendal            02           2          0          0          05 – 00        6

02      Bryne               02           1          1          0          04 –  02        4

03      Sotra                02           1          1          0          03 – 02        4

04      Vard                01           1          0          0          04 – 01        3

05      Fløy                 02           1          0           1          05 – 03        3

06      Egersund          02           1          0           1          04 – 04        3

07      Bærum             02           0          2          0          00 – 00        2

08      Asker               01           0          1          0          01 –  01        1

09      Rosenborg 2      01           0          1          0          01 – 01        1

10      Nardo               02           0          1          1          00 – 01        1

11      Notodden         02           0          1          1          00 – 03        1

12      Levanger          02           0          2          0          01 – 01         0*

13      Odd 2               01           0          0          1          00 – 04        0

14      Fram                02           0          0          2          02 – 07        0

NB! Levanger er, grunnet økonomien, fratrukket 2 poeng!