topp_banner

Seriemester for 70 år siden

Flott oppmøte og fin markering da seriemesterskapet fra 1950 ble markert på Fram.

Hedersgjest og seriemester Roald Thoresen fortalte om borteturen til Fredriksstad. Og det å vinne foran 6.700 tilskuere på Fram stadion, med banestorming etter kampslutt. Godt oppmøte fra familiene til de andre spillerne på laget.

Æresmedlemmer, ordfører, kretsen, gamle spillere, tillitsvalgte og mange andre Framvenner tilstede. Bla. Knut Ludahl, Tom R Jacobsen mfl. som har preget Framhistorien senere.

Kjeld Willy Hansen leste artige epistler, leder i fotball Peder E Farmen ledet programmet og presenterte seriemesterene. Leder i hovedforeningen Jørn Evensen talte, og tidligere leder Steinar Nyland presenterte den fine nye fram fanen. Og ikke minst mye god prat ved bordene.

Bakehuset stod for kakene, Pubreiser sørget for Mozel/cider og lokalet var dekorert med blomster fra Torstrand Blomster. Seriemesterene fra 1950 var et sterkt lag og et kollektiv, i går bidro mange til en fin markering også.

Dette var 1950-laget:

Bjørn Thoresen, Carl Johan Christoffersen, Finn Jensen, Kjell Iversen, Oddvar H. Kristiansen, Bjarne Kristiansen, Einar Anthonsen, Gunnar Hansen, Ludvik Dreng, Roald Thoresen og Odvar Kruge.
Trener var Oliver Haugen