topp_banner

Velkommen til Erik!

Fram og Erik Nordengen er enig om en to års kontrakt. En match som begge parter er veldig fornøyd med. Spilleren skjønte raskt at i Fram passet han godt inn, og at at det er en spennende spillergruppe å være en del av.

Sportslig leder, Jostein Jensen, trekker fram at Erik Nordengen passer profilen på spillere som Fram ønsker seg. Sulten spiller, som ønsker å legge ned det som trengs for at laget og han skal lykkes. Med gode holdninger både på og utenfor banen.

Erik er opprinnelig fra Tynset, har gått en god skole i Rosenborg systemet, som han var en del av fra 2014 til 2017. Han spilte NM finale med RBK G19 i 2017. Har 36 kamper og 9 mål for RBK 2. De to siste sesongene har han spilt i PostNord ligaen med Elverum, og har 49 kamper for dem. I 2019 sesongen gjorde Erik 8 mål for Elverum. Velkommen til klubben og byen Erik Nordengen.

Erik Nordengen i aksjon i treningskampen mot Sandefjord