topp_banner

Minneord

Minneord

Vi i Fram fikk den triste beskjeden om at vårt medlem, Aage Willy Fjellvik er gått bort. Aage Willy ble tidlig syk, men var aktiv til det siste. Aage Willy var en ekte Fram-gutt, han var å se på de fleste av Frams hjemmekamper.

Aage Willy var opptatt av å gjøre en god jobb til beste for Fram, han var delaktig iblant annet byggeprosjektet med Framhallen, tilbygget, og han var helt til nå en del av utvalget som jobbet med vårt nye garderobebygg.

Fram har mye å takke Aage Willy for, han var en aktiv fotballspiller på de aldersbestemte klassen i junioravdelingen. Interessen for Fram og særlig fotballen, var en fin motivasjon til å holde humøret oppe i en vanskelig livssituasjon.

Våre tanker går til den nærmeste familien, og da særlig til Sigrunn, som også er en aktiv dugnadsarbeider for Fram.

Vi i Fram lyser fred over Aage Willys minne.

På vegne av IF Fram

Steinar Nyland

Leder.

  • Elitefotball
    BRYNE FK